Izvor: Luftika.rs, 18.Jun.2023, 18:05

Bračni par iz Beograda nije mogao da veruje šta ih je zateklo u poklonima nakon svadbe

Zbog sveopšte besparice sezona svadbi postala je zebnja ogromne većine stanovnika Srbije. Naravno, svi vole veselje i svadbe, da počaste i lepo se obuku, ali kada se sračunaju troškovi onda se ceo užitak i to uzbuđenje pretvori u tužno i porazno razmišljanje kako će se preživeti do kraja ovog i sledećeg meseca.
Naime, prošlog meseca jedan mladi par napravio je svadbu u Beogradu na koju su dolazili i prijatelji i rođaci iz južne i istočne Srbije jer su njihovi roditelji iz ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << krajeva.
– Svadba je bila prelepa u lepom restoranu sa dosta zvanica. Roditelji mladenaca bili su zahvalni prijateljima i rođacima koji su doputovali u Beograd da ih ispoštuju, to im je bilo najbitnije da dođu svi oni koji su bili na spisku. Čak su za te ljude organizovali i prevoz. Međutim, posle svadbe se proširilia vest da su mladenci dobili preko deset praznih koverti – kaže jedna mladoženjina bliska rođaka.
Ona dodaje:
– Mladenci nisu bili jedni od onih koji traže da im se na svadbu isključivo donose koverte, ali valjda je u današnje vreme najbolje pokloniti novac pa da oni sami kupe šta im treba. Zaista je sramota da se na veselje dođe praznih ruku i da se uruči prazna koverta. U komšiluku je pukla bruka, a počela da kruži priča i da se tačno zna ko je došao praznih ruku.
Rođaka, koja je želela da ostane anonimna, rekla je i da su mladenci sve sami otplatili, da se uopšte nisu oslanjali na koverte.
– Međutim, u komšiluku mladoženjinog komšije je nastao haos zbog toga. Priča se da su oni tim parama mogli da plate ta mesta, ovako su verovatno bili debelo u minusu, a možda su planirali neko putovanje na koje zbog tuđeg bezobrazluka neće moći da odu.
Izvor: Kurir.rs
„Suva svadba“ postaje trend u svetu, gosti cugaju samo vodu, a mladenci trljaju ruke

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.