Izvor: Luftika.rs, 20.Jul.2023, 19:05

Bosanac (85) oženio 4 decenije mlađu nevestu i napravio joj dete: „Imaće ko da me gleda kad padnem u krevet“

Priča Bosanca koji je je u 85. godini oženio 4 decenije mlađu i napravio joj dete prosto ostavlja bez teksta!
Šaban (85) i Asmira (47) Mujić su bračni par iz Bosne koju pokazuju da ljubav zaista ne poznaje granice! Naime, razlika od 38 godina im uopšte ne smeta, uživaju u braku i zajedno brinu o svoj deci iz prethodnih veza. Stali su na ludi kamen u novembru 2022. i odmah su počeli da rade i na prinovi, prenosi Stil.
Iako su samo dve i po godine zajedno, poznaju se više od 2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << decenije, a sudbina ih je sad spojila na čudan način.
Ovaj vremešni Bosanac je proveo 27 godina u Nemačkoj gde je stekao bogatstvo, a potom je život nastavio u rodnom kraju na dedovini i očevini i posvetio se uzgoju ovaca.
Iz prvog braka sa suprugom, koja je preminula u julu 2014, ima tri sina i ćerku, a sa ponosom ističe da ih je sve obezbedio.
– Našao sam ženu od 47 godina i mnogo sam zahvalan. Imaće ko i da me pogleda kada padnem u krevet. Jako se lepo slažemo i razliku u godinama ne osećamo. Još uvek se držim kao mladić – priča kroz smeh Šaban.
A potom se osvrnuo na svoju vitalnost, ističući da mnogi ne mogu da veruju da je rođen u aprilu 1939. godine.
– Naučio sam da pojedem dobar zalogaj. Ne žalim kad je nešto dobro, za mene nije skupo. Ne mogu bez teletine živeti. Krećem se stalno i radim oko životinja i po imanju. Pet traktora sam panjeva istovario.
Asmira je dugo godina radila kod njega kao kućna pomoćnica, te se često žalila da je imala velikih problema sa prvim muže,
– Asmira je došla kod mene da radi, kada sam ja došao ovde u penziju pre skoro 2 decenije. Bila je u vrlo teškoj situaciji, odgajala je troje male dece. A čovek se za nju uopšte nije brinuo. Sve je morala sama da radi. I nije nikako htela da napusti decu, dok ih nije podigla kako treba. Uvek sam joj pomagao – kaže Šaban.
Više nije mogla da izdrži i jednog dana je došla uplakana.
– Jednog dana je došla ovde i zaplakala i rekla mi je da više ne može da izdrži sa svojim mužem i rekla mi je da hoće da se uda za mene. Evo sada smo godinu dana zajedno i u aprilu čekamo prinovu, nosi moje dete. Prihvatio sam i njenu decu i sve ih opremio. Malog od njene ćerke obožavam, njemu ću sve i prepisati, moji su obezbeđeni.
– Moja deca nisu baš zadovoljna, jer sam se oženio previše mladom ženom iz sela. Ali, ja im kažem da oni neće živeti sa njom, nego ja. Ona će me spašavati kad padnem, ne oni.
A onda se u februaru dogodila nesreća.
– U februaru ove godine Šaban je čistio sneg i otišao sam negde, a onda se žena dohvatila lopate, htela je da mi pomogne. Dolazim kući i vidim da joj je teško, jedva je govorila. Kad je videla da mora da mi kaže, teško je izustila da je prokrvarila – priča Bosanac.
Asmira, pak, nije očekivala da će doći do toga.
– Nisam išla kod lekara, jer sam se dobro osećala, u početku sam imala bolove. Ali, odmah sam znala šta se desilo, jer sam i sa prvim mužem imala jedan pobačaj. Đavo mi nije dao mira, ali nada se da će biti opet beba – zaključila je Asmira, y Šaban dodaje kroz osmeh da će sugurno raditi na novoj bebi.
Posebno je podvukla da bolje muža nije mogla da nađe.
– Šaban je divan prema meni. Nijednom ni povisio ton na mene, pored njega i ja i moja deca imamo sve. Dve godine i pet meseci živio zajedno.

„Stariji je od mene 35 godina, ali nije nas briga“: Par na meti žestokih uvreda zbog razlike u godinama

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.