Bojana Mandić i Ivana Jeleč novo pojačanje u Komunikacijskom laboratoriju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Maj.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Mandić i Ivana Jeleč novo pojačanje u Komunikacijskom laboratoriju

Komunikacijski laboratorij pod vodstvom Manuele Šole proširio je portfelj klijenata, a na tom tragu usledilo je dodatno osnaživanje tima od internih napredovanja do pripajanja novih snaga.

Ana Škiljić Ravenšćak koja je pre tri godine u Komunikacijski laboratorij došla s uredničke pozicije Večernjeg lista napredovala je na poziciju PR managera.

Ujedno, tim Komunikacijskog laboratorija dodatno je osnažen vrsnim stručnjakinjama za odnose s javnošću; >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Bojanom Mandić koja je prešla iz Pragma komunikacija i Ivanom Jeleč dosadašnjim rukovodiocem Centra za odnose s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment, a koje će u Komunikacijskom laboratoriju biti na poziciji PR Seniora.

Bojana Mandić u poslednjih šesnaest godina znanje i iskustvo sticala je u agenciji za odnose s javnošću Pragma komunikacije gde se specijalizovala za celokupan spektar usluga odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama. Kao starija savetnica bila je odgovorna za strateško savetovanje, osmišljavanje i sprovođenje komunikacijskih strategija te razvoj i nadzor PR aktivnosti brojnih međunarodnih i domaćih klijenata i brendova. Bogato iskustvo stiče u različitim industrijama s naglaskom na odnose s javnošću u farmaceutskoj, zdravstvenoj, automobilskoj te industriji roba široke potrošnje. Bojana je bila deo komunikacijskih timova koji su osvajali nagrade iz kategorija društveno odgovornog poslovanja i internih komunikacija za najbolje komunikacijske projekte godišnje nagrade Grand PRix HUOJ-a. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu, a od 2017. godine sertificirana je stručnjakinja za odnose s javnošću Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a stručnost je iskazala i kao članica žirija nagrade Grand Prix HUOJ-a te godišnje studentske nagrade HUOJ-a Mlada nada.

Ivana Jeleč karijeru u odnosima s javnošću počela je da gradi u agenciji Millenium promocija gde je radila na različitim projektima iz oblasti obrazovanja, turizma, bankarskog i zdravstvenog sektora, a 2014 preuzima funkciju rukovodioca Centra za odnose s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment. Ivana je diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih nauka te španski jezik i književnost i italijanski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu. Osim u praksi, odnosima s javnošću bavi se i u oblasti visokog obrazovanja i nauke. Predavač je na Bernaysu, ali i na Hrvatskim studijama Univerziteta u Zagrebu te Poslovnom Univerzitetu Zagreb na katedrama iz odnosa s javnošću, korporativne i strateške komunikacije te španskog i italijanskog jezika. Autorka je i koautorka nekoliko naučnih radova na temu brendiranja, političke komunikacije te kriznog komuniciranja, a 2018 je bila deo uredništva prevoda biografije oca odnosa s javnošću.

Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij izjavila je: „Sretna sam da se agencija kontinuirano razvija kako na polju širenja portfelja klijenata tako i osnaživanjem novim radnim snagama, u ovom slučaju reč je o koleginicama sa zavidnim iskustvom koje će dodatno osnažiti Komunikacijski laboratorij. Uzbudljivo razdoblje je pred nama i radujem se da vidim rezultate našeg zaista predanog rada.“

***

Komunikacijski laboratorij agencija je za tržišno komuniciranje, odnose s javnošću, upravljanje digitalnom komunikacijom i organizaciju događaja. Osnovana je 2004. godine pod imenom Abrakadabra integrirane komunikacije i u potpunom je domaćem vlasništvu. Agencija je član brojnih strukovnih udruženja u zemlji i u svetu, poput međunarodne mreže nezavisnih agencija Novum Worldwide, svetske organizacije nezavisnih kreativnih, marketinških i agencija za odnose s javnošću – thenetworkone, strukovnog udruženja koje okuplja stručnjake iz oblasti odnosa s javnošću HUOJ te Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA).

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.