Izvor: Luftika.rs, 16.Mar.2024, 09:35

Blizanci, Vodolija i Strelac doživeće ljubavni krah u proleće 2024, a njihovi brakovi tužan kraj

Kada govorimo o problemima u sferi emotivnog u 2024. godini, najveće nedaće i probleme iskusiće rođeni u znakovima Blizanaca, Vodolije i Strelca.
Blizanci su veoma osetljivi i njihove emocije će biti preopterećene od marta 2024. godine kada Saturn pravi opoziciju na njihovo polje braka. Najvažnije je voditi računa o mogućim problemima iz prošlosti, posebno kada je u pitanju 2021 godina kada su se pojavili problemi u vezi ljubomore i posesivnosti u njihovom braku. Ako budu dovoljno strpljivi, mogu da savladaju ovaj problem. Ali mnogi pripadnici ovog znaka biće veoma nervozni i napeti pa može doći do prekida odnosa a samim tim i da razvoda.
Strelčevi su pod jako negativnim uticajem Marsa u Blizancima. Taj negativni aspekt...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.