Izvor: Luftika.rs, 11.Avg.2023, 13:56

Blizanci, Škorpija i Jarac su najveći manipulatori Zodijaka, slagaće vas i neće ni trepnuti

Pojedini ljudi su i više nego sposobni da se služe lažima i manipulacijom, a neretko su im nepoštenje i zamršene fikcije oružje kojim dolaze do svog cilja.
Ove karakteristike imaju i određeni znakovi Zodijaka, a neki od njih su vladari u ovim igricama bez trunke morala.
Na samom vrhu te piramide nalaze se Blizanci.
Blizanci (21. maj – 20. jun) Blizanci lažu jer je za njih istina promenljiva, pregovaračka, maglovito klupko mogućnosti, a njihovo sećanje na činjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i događaje je nekad jednako halucinacijama.
Odnos Blizanaca sa iskrenošću se uključuje i isključuje i potpuno zavisi od raspoloženja u kojem su i plana koji forsiraju. I tu stvarno nema šta da se kaže. U laganju im zaista niko nije ravan.
Nikol Kidman, Anđelina Džoli, Naomi Kembel i Natali Portman su Blizanci.
Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Dobro upućeni u umetnost propuštanja, Škorpije koriste laži drugih i rukuju sopstvenim lažima kao dobro voljenim oružjem. Često je njihovo uskraćivanje, kako istine tako i intimnosti, simptom nemogućnosti da veruju drugima i/ili sebi.
Hronično sumnjičavi, Škorpije gaje strah da ih svi žele savladati ili nadmudriti, pa često lažu u pokušaju da dominiraju nad svojim protivnikom, neprijateljem, detetom, ljubavnikom ili šetačem pasa.
Asovi u psihološkoj manipulaciji, kada budu uhvaćeni u laži, Škorpija će naterati svog tužioca da dovede u pitanje tkivo sopstvene stvarnosti do te mere da se istina kao koncept dovodi u pitanje.
Uspevaju jer vole da se skrivaju i uspevaju u senci.
Ne postoji značajna lista lažova Škorpija jer kao majstori igre retko ne uspeju ili se otkriju.
Jarac (22. decembar – 19. januar) Jarčevi ne lažu iz zadovoljstva, sve je to poslovna potreba. Izgovaraju neistine samo da bi napredovali, igrali igru i zaradili, piše New York Post, a prenosi Zadovoljna.
Ljubavni horoskop za drugu polovinu 2023: Bik nalazi stabilnu vezu, Strelac otvoren za avanture

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.