Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2022, 19:00

Blizance, Device i Ribe neće pratiti sreća od 29. novembra: Ovako će pregurati naporne dane

I dalje smo u vladavini Strelca, a skup planeta u tom znaku će se pobrinuti da nikome ne nedostaje akcije i uzbuđenja.
Nedelja koja je pred nama će biti prepuna događaja koji će nekima ići na ruku, a nekim znakovima baš i neće biti po volji.
Blizance, Device i Ribe očekuju naporni dani od 29. novembra, a strpljenje je najbolji savet koji mogu da prihvate od astrologa i tako „preguraju“ ovaj period.
Blizanci Blizanci će biti nervozniji nego inače. Osećaće da im ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ne ide od ruke, ali za to će biti sami krivi jer se neće previše truditi.
Kada naiđu na problem, biće im lakše okriviti za sve “zlu sudbinu” nego se uhvatiti s njim u koštac. Često će se prepirati s partnerom, članovima porodice, pa čak i sa komšijama ili neljubaznim trgovcima.
Ipak, moraju voditi računa da ne poruše neke mostove koje su dugo gradili.
Devica Device će biti džangrizavije nego inače i svima će nešto prigovarati, što će dovesti do sukoba.
Najosjetljiviji će biti porodiči odnosi, ali trebalo bi paziti i da ne dođe do zamerke autoritetima, jer im to može doneti probleme.
Iako su poznate po tome što slede pravila i vole red i disciplinu, u narednim danima će biti buntovne i neorganizovane, što će dovesti do haosa.
Ribe Ribe će biti pogubljene u vremenu i prostoru. Stalno će kasniti, zaboravljati i kršiti obećanja, što će im doneti poteškoće u svakodnevnom životu, ali i na poslu ili u školi.
Sredinom neelje savetuje im se da izbegavaju donošenje brzopletih odluka, posebno kada je reč o finansijama ili intimnom životu.
5 znakova koji obožavaju paralelne veze

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.