Blic proslavio 21. rođendan

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Sep.2017, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic proslavio 21. rođendan

Dnevni list Blic u subotu je proslavio 21. rođendan

Blic je nastao 1996. godine i od tada je sastavni deo savremenog srpskog društva. Do sada 7.396 izdanja dnevnih novina Blic predstavljaju istorijsko svedočanstvo najvažnijih političkih, društvenih i ekonomskih promena, kulturnih ostvarenja i sportskih rezultata. Blic.rs je već 68 meseci uzastopno najposećeniji informativni sajt u Srbiji sa više od 635 miliona pregledanih stranica i preko 107 miliona poseta mesečno (izvor za >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << online: Google Analytics).

Predrag Mihailović, glavni i odgovorni urednik Blica: “Dvadeset jedna godina Blica je 21 turbulentna godina Srbije sa kraja prošlog i početka ovog veka, a naše novine su im bile i vršnjak i hroničar. Nazivanje stvari pravim imenom ostaće temeljno opredeljenje Blica ma o čemu da smo pisali: bile to političke ujdurme, javašluk državnih organa, lopovluk u periodu divlje privatizacije državnih preduzeća ili svakodnevni problemi građana. Sada kad smo napunili dve decenije, osim što na njih možemo biti ponosni, prema njima imamo i obavezu, jer nam se više ništa ne može odbiti na mladost i neiskustvo”.

Jelena Drakulić Petrović, generalna direktorka Ringier Axel Springer Srbija: “Ova 21 godina apsolutnog poverenja čitalaca govori o snazi Blic brenda i njegovom kvalitetu. Blic prati svoje čitaoce na svim kanalima: u štampanom izdanju, na onlajnu i u video formatima, i danas ima veći auditorijum nego ikad. Svakog dana novine Blic dosežu do više od 380.000 čitalaca, Blic.rs ima više od milion posetilaca i do 300.000 video pregleda dnevno. I tu se ne zaustavljamo. Hvala vam na poverenju, što prepoznajete i podržavate kvalitet više od dve decenije”.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.