BlackBerry “ubija“ klasične smartphone

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Jul.2016, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BlackBerry “ubija“ klasične smartphone

BlackBerry je označio kraj jedne ere kada je u uotrak objavio da prekida sa proizvodnjom Classic smartphone-a

Ove vesti označavaju novo poglavlje kompanije sa sedištem u Ontariju. Ona će umesto na proizvodnju telefona ubuduće biti usmerena na izradu softvera.

Ponekad može biti veoma teško da se nešto pusti”, rekao je generalni menadžer za uređaje ove kompanije, Ralf Pini i dodao: “Classic je prevazišao prosečan životni vek za smartpone na današnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << tržištu i sada smo spremi za promene koje će našim kupcima ponuditi nešto bolje”.

BlackBerry uređaji poput Classica su dugo bili izbor poslovnih ljudi i svetskih vođa zbog bezbednosti i tastature.

jedan od preostala tri BlackBerry uređaja, Classic, imao je punu QWERTY tastaturu, a pušten je na tržište 2014. godine sa visokim očekivanjima.

Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.