Bila je najplaćenija manekenka a danas je deformisana od droge (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 29.Sep.2022, 18:01

Bila je najplaćenija manekenka a danas je deformisana od droge (FOTO)

Brojne devojke sanjaju o glamuroznom životu top modela, ali često manekenke koje su postigle svetsku slavu prolaze kroz pravi pravcati pakao.
Čini se da je baš takva sudbina snašla i najplaćeniju britansku manekenku Karu Delevinj (30), koja je poznata po redovnoj zloupotrebi droga i alkohola.
Opijati kojima se borila protiv stresa, promiskutetno ponašanje i brojne dijagnoze psihičkih poremećaja su iz temelja promenile nekada glamuroznu lepoticu.
Javnost šokirana njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pojavom Nedavno je uočena na aerodromu u Los Anđelesu u stanju potpunog rastrojstva. Njena pojava je šokirala sve, jer je bila vidno neuredna, sa raščupanom kosom, crnim podočnjacima i prljavom garderobom.
Čitavo vreme je hodala bosa, imala nekontrolisane tikove, a nije mogla ni da sakrije nervozu, pa joj je mobilni telefon nekoliko puta ispao iz ruke.
Zbog toga su krenule glasine da pati od dispraksije – poremećaja koji je povezan sa motoričkim sposobnostima ruku, piše net.hr.
Foto: Profimedia Postoje brojna nagađanja da je bila pod uticajem opijata, jer je jedva stajala na nogama.
Kada više nije mogla da izdrži, sela je na klupu u čarapama da odmori.
Sve češće na meti kritika Nedavno je njena najbolja prijateljica, glumica Margot Robi, viđena kako uplakana napušta njenu kuću. Iako se zasad pravi povod za njene suze ne zna, mnogi smatraju da je razlog za glumičinu tugu upravo Kara.
I drugi prijatelji su primetili promene u njenom pošanju, pa je duže vreme nagovaraju da potraži stručnu pomoć.
Manekenka se, inače, već dugi niz godina bori sa mentalnim problemima, a alkohol, kao i stalna promena muških i ženskih seksualnih partnera, nikako joj ne pomažu u tom procesu.
Foto: Profimedia Nekad tražena manekenka svojevremeno je otkrila da ima poremećaj pažnje s hiperaktivnošću (ADHD), kao i da je imala problematično detinjstvo.
Jednom prilikom je ispričala kako joj je mama bila heroinska zavisnica, a ima i dijagonstifikovan bipolarni poremećaj.
Manekenka je nedavno sama otvoreno priznala da se bori sa ogromnim stresom i problemima sa mentalnim zdravljem.
– Svako ima nešto kroz šta prolazi sa svojom porodicom. Osećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta haosa, nisam bila sigurna da li su neki ljudi dobri ili ne – rekla je ona.








View this post on Instagram


















A post shared by The Tonight Show (@fallontonight)


Prilikom nedavnog televizijskog gostovanja čitavo vreme se nekontrolisano tresla.
Iako nije izričito rekla “ne” stručnoj pomoći, navodno pokušava na sve načine da izbegne terapije.
Izvor: net.hr
Kako danas izgleda Andrej Pejić, sada kada je postao Andreja, najpoznatija transrodna manekenka (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.