Bila je najlepša žena u Jugi, a muž ju je varao na svakom koraku, zbog njegovog neverstva dugo se borila sa depresijom

Izvor: Luftika.rs, 25.Apr.2023, 17:00

Bila je najlepša žena u Jugi, a muž ju je varao na svakom koraku, zbog njegovog neverstva dugo se borila sa depresijom

Te 1988. godine, žiri na izboru za mis Jugoslavije nije se mnogo dvoumio i nadglasavao: titula je pripala nežnoj plavuši Suzani Žunić, koja je tada imala tek 17 goodina.
Njena lepota odmah je privukla pažnju poznatog sportiste, jednog od najvećih zavodnika s ovih prostora – Igora Štimca. Venčali su se tri godine kasnije, izrodili troje dece, a onda je do tada predani muž počeo da pokazuje svoje pravo lice, piše Stil.








>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> View this post on Instagram


















A post shared by CALCIO OMAR LAKHOUA (@football_nostalgia__)


Jedna za drugom, ljubavnice su se u njegovom krevetu smenjivale kao na traci, najpre tajno, potom sve manje diskretno, da bi posle nekog vremena izbio ogroman skandal sa razbesnelom pop zvezdom Alkom Vuicom koja mu je, shvativši da je mesecima obmanjuje tvrdeći da će ostaviti suprugu, javno sasula čašu šampanjca u lice.

Novine su bile prepune fotografija, na kojima se vidi kako obezbeđenje izbacuje ljutitu ljubavnicu iz kluba.
– Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu – rekla je Alka u jednom intervjuu.
Uz tekst o incidentu, javno su pobrojane sve ljubavnice njenog supruga, ali je očajna žena po ko zna koji put oprostila prevaru.








View this post on Instagram


















A post shared by Suzana Zunic Milačić (@suzanazunicart)


A onda je neverni suprug napustio njihov stan jer mu je smetalo zvocanje povređene supruge koja je konačno, posle devetnaest godina braka prepunog laži i obmana, odlučila da stavi tačku na taj brak.
Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom. Danas je uspešna slikarka i udata je za poznatog sportskog radnika.
Bila je simbol lepote u Jugoslaviji, ali u ljubavi nije imala sreće, ceo život birala pogrešne

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.