Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Jun.2023, 20:33

Besplatno izvođenje monodrame „Vetar i zastave“

Besplatno izvođenje monodrame „Vetar i zastave“ biće upriličeno u sredu, 28. juna 2023. od 18.00 u Muzeju Vuka i Dositeja. Ovo je predstava o čuvenom srpskom junaku Tanasku Rajiću, koja je rađena u produkciji Gradskog pozorišta Čačak, u okviru programa Prestonica kulture Srbije 2023 – „Čačanska rodna“ i predstavlja gostovanje Čačka u Beogradu. Za tekst … Članak Besplatno izvođenje monodrame „Vetar i zastave“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leto u Muzeju 2023: Kluboslavija – matine žurke u Parku skulptura

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Jun.2023, 10:11

Muzej Jugoslavije i DJ Marko Milošević aka MKDSL realizovaće program „Kluboslavija“, matine žurke u Parku skulptura u okviru manifestacije Leto u Muzeju. Prva žurka je u četvrtak, 29. juna 2023. od 17.00, a ulaz će biti besplatan. Ovim projektom MKDSL pokušaće da revitalizuje pesme iz jugoslovenskog...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.