Beogradski Spinner okršaj

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Jun.2017, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski Spinner okršaj

Uveliko popularan među školarcima i mladima, fidžet spiner napokon je dobio i svoje zvanično takmičenje u vrtenju – Beogradski Spinner okršaj, koji će se održati u nedelju 25.juna na Savskoj promenadi sa početkom u 17:30 časova

Učesnici će moći da predstave svoju veštinu vrtenja spinera, izvode spiner trikove, razmenjuju iskustva sa drugim spiner majstorima i početnicima i pritom u takmičenju osvoje vredne nagrade kao što su tablet, bluetooth zvučnik, slušalice, spinneri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << sponzorski paketi.

Prijave se vrše na licu mesta, a takmičari igraju 1na1 – onaj čiji se spinner bude najduže vrteo prolazi u drugi krug i sve tako dok ne ostane najbolji među najboljima.

Takođe, možete postaviti fotku sa spinnerom na Instagramu @bg_spinner_okrsaj ili Facebooku uz #bgspinnerokrsaj. Nagrade za najbolje fotke će biti dodeljene na okršaju u nedelju 25.6. na Savskoj promenadi.

Još jedan razlog da posetite Beogradski Spinner okršaj jeste i njegov humanitarni karakter – na samom takmičenju će biti postavljen poseban štand gde će posetioci imati priliku da doniraju svoju garderobu, igračke i školski pribor za mališane Svratišta u Beogradu.

Prvi Beogradski Spinner okršaj organizuje marketinška agencija MPG Beograd

Dođite u nedelju i učestvujte u takmičenjima, akrobacijama, radionicama za ukrašavanje Spinnera i zabavnim aktivacijama. Družite se sa popularnim You Tuberima i osvojite vredne nagrade!

Više informacija na Facebook eventu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Da li biste se oprobali u prvom beogradskom Spiner okršaju?

Izvor: B92, 23.Jun.2017

Prvi beogradski Spiner okršaj održaće se u nedelju, 25. juna na Savskoj promenadi...Za sve ljubitelje igračke koja je "zaludela" svet, biće organizovano takmičenje u dve kategorije – u dugim spinerima i nadmetanje u akrobacijama. Svi zainteresovani za nadmetanje u dugim spinerima, mogu se prijaviti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.