Izvor: Luftika.rs, 19.Mar.2024, 12:43

Beograđanka koju je udario točak otpao sa gradskog autobusa u kritičnom stanju

Žena koju je u ponedeljak (18. mart) kod Karađorđevog parka u Beogradu udario točak koji je otpao sa autobusa GSP-a i dalje je u teškom stanju.
Teško povređena žena je operisana u Kliničkom centru Srbije i nalazi se na intenzivnoj nezi, saznaje RTS.
Druga žena koja je pretrpela lakše povrede, posle ukazane lekarske pomoći puštena je na kućni oporavak.
Nesreća se dogodila na Bulevaru oslobođenja u smeru ka Autokomandi, kada je autobusu na liniji 78 otpao zadnji točak u blizini stanice i kotrljao se nekih 20, 30 metara da bi na kraju udario u žene koje su prolazile.
Izvor: RTS
Blamerske nalepnice u beogradskim autobusima krcate su greškama, ali koga briga?! (FOTO)
...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena koju je povredio otpali točak sa autobusa i dalje u teškom stanju

Izvor: Danas, 19.Mar.2024

Žena koju je u ponedeljak kod Karađorđevog parka u Beogradu udario točak koji je otpao sa autobusa javnog prevoza i dalje je u teškom stanju.

Nastavak na Danas...

Preminula žena koju je u Beogradu udario točak otpao sa gradskog autobusa

Izvor: Luftika.rs, 19.Mar.2024

Žena V. J. (69), koju je u ponedeljak popodne udario točak otpao sa gradskog autobusa podlegla je povredama u Urgentnom centru, potvrđeno je za N1 iz te ustanove.. Nesvakidašnja nesreća se desila u ponedeljak oko 14 časova u Beogradu kod Karađorđevog parka kada je sa gradskog autobusa otpao točak...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.