Beograd domaćin IAA Europe konferencije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Maj.2015, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd domaćin IAA Europe konferencije

BEOGRAD – Srpski chapter 12. i 13. juna u Hotelu Crowne Plaza organizuje evropsku konferenciju

Posle nekoliko decenija Beograd je domaćin IAA Europe konferencije na kojoj će se okupiti čelnici Asocijacije.

Prvi dan je rezervisan za predavanja svetskih stručnjaka i Redovnu izbornu skupštinu IAA Srbija, a drugi za sastanke predstavnika evropskih IAA chaptera.

Događaj će 12. juna otvoriti svetski predsednik IAA – Faris Abouhamad i evropski direktor IAA – >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Pawel Kowalewski. Učesnici će biti u prilici da pogledaju prezentacije eminentnih stručnjaka kao što su: Roel Annega, direktor marketinga za Centralnu i Južnu Evropu (The Coca Cola Company), Ravid Kuperberg, partner (Minscapes), Markus Deutsch, potpredsednik (European Advertising Standards Alliance).

Takođe, biće predstavljen i veliki projekat IAA Serbia, Young Professionals – Marketing leksikon. U popodnevnim časovima 12. juna održaće se i Redovna izborna skupština na kojoj će biti izabrani organi Asocijacije koji će je voditi u naredne dve godine.

Drugi dan konferencije je rezervisan za interne sastanke predstavnika evropskih IAA chapter-a, među kojima su Velika Britanija, Holandija, Poljska, Austrija, Mađarska, Italija, itd. Događaj će okupiti pre svih članove IAA Srbija, ali i partnere, saradnike, predstavnike drugih asocijacija, itd.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.