Bane Mojićević pobednik druge sezone TLZP-a!

Izvor: Story, 28.Dec.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Mojićević pobednik druge sezone TLZP-a!

Publika je odabrala pobednika druge sezone popularnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato! Ove godine prvo mesto pripalo je odličnom Banetu Mojićeviću!

Bane Mojićević, foto: Prva TV

Druga sezona spektakularnog muzičkog šou programa Tvoje lice zvuči poznato stigla je do velikog finala! 

U trci za nagradu od 25.000 evra, koju će proslediti u humanitarne svrhe, su petoro finalista: Katarina Bogićević, Branislav Mojićević, Jelena Gavrilović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Nenad Okanović i Elena Risteska. Oni su spremni za svoje sjajne nastupe, a odličnu žurku na ovoj sceni napraviće i oni takmučari koji nisu ušli u finale.

- Tvoje lice zvuči poznato je šou koji izvlači najbolje iz svih nas. Ovde nismo da bismo se takmičili već da kroz zabavu i smeh činimo divna dela, zajedno sa vama draga publiko, a to su humana dela. Zato su svi naši takmičari pobednici, jer su kroz trud i rad omogućili da novac proteklih jedanaest emisija stigne u prave ruke i jedan veliki aplauz za sve - ovim rečima Marija Kilibarda najavila je uzbudljivo finale.

Ovoga puta pohvale i kritike, ali bez ocena, takmičari će dobiti od malo izmenjenog žirija.

Pored sjajnog tandema Branka Đurića Đure i Ivana Ivanovića svoje mišljenje o finalistima, ali i samom šouu daće   specijalni gosti koji su svojim trudom i radom učinili sve nas ponosnim. One su često bile u finalu a neretko ga i osvajali. Najbolji među najboljima Ivana Maksimović vicešampionka u države u streljastvu u juniorskim i seniorskm kategorijama, a kasnije i na međunarodnim takmičenjima, osvojila je srebro na Olimpijad, zatim još jedna dama sa olimpijskim odličjem, srpska reprezentativka u tekvondou i zlatna medalja iz Londona Milica Mandić . A medju samim prvakinjama je i jedna mlada balerina koja je osvojila naša srca u prošloj emisiji, kao i mnoge nagrade među kojima je i svetsko prvenstvo u savremenom plesu,  Maša Anić. Čeka nas mnogo iznenađenja i fantastičnih nastupa.

Katarina Bogićević – Pepeljuga

Najmlađa učesnica otvarila je finalno veče.  Uloga koju je večeras iznela sve nas je vratila u detinjtsvo. Na sceni smo imali jednu od najlepših bajki. Mjuzikl Pepeljuga pravo sa Brodveja stigao je na scenu TLZP-a.

- Oduvek sam želela da budem u nekom mjuziklu I želja mi se ostvarila - rekla je Katarina za svoj nastup.

- Vratila si me u detinljstvo, ovo je jedna od najlepših bajki. Bilo je divno, zaista imaš sve što jedna zvezda treba da ima - prokomentarisala je Ivana., dok je Milica dodala da se osetila kao da je i ona u bajci.

- Ponovo odlična. Nju si vratila u detinjstvo, mada to nije dugi put za preći. Sretan sam i veseo što sam imao tu čast da prisustvujem početku tvoje blistave karijere - bio je Đurov komentar.

- Čestitam za ovo veče. Bila si odlična, drago mi je da je bila bajka.  Na početku si svoje bajke što se tiče tvoje karijere i neka ti ovo bude prva bajka u nizu - rekao je Ivan.

Nenad Okanović – Nele Karajlić

On je rok muzičar, kompozitor, glumac, pisac - večeras Oki kao Nele Karajlić.

Ivan je rekao da Okija da  mora dag a pohvali za ceo serijal. Vadio si svoje talente iz emisije u emisiju,  a  briljirao sa Marčelom i Čarlijem Čaplinom. Bio si spektakularan i večeras. Osvetlao si nam svima obraz. Sada bi mogao Đuro da prokomentariše, jer on poznaje Neleta.

-  Ne poznajem ga. Koliko znam taj nije pevao narodnjake. Oki Bio si odličan kao i uvek. Sad mogu iskreno da govorim, jer smo stigli do kraja. Ti si bio moj favorit sve vreme. Za tebe sam navijao, nešto iz tebe zrači, te tvoje oči Oki… - rekao je Đuro.

- Meni se sve dopalo, uspeo si da nas sve pomeriš, atmosfera,  adrenalin, kao kada mi osvojimo neku zlatnu medalju - rekla je Ivana.

- Moram da ti kažem da ti crno-bela boja stoji baš. Za mene si pravi šoumen, sve nas više zasmejavaš i rečenica da' si čipi ili žena me i dan-danas nasmeje - prokomentarisala je Milica.

Elena Risteska – Bijonse

Od samog pocetka mnogo smo govorili o njenom seksipilu, ipak njen glas govori mnogo više o njoj samoj. Baš kao i Bijonse koju je večeras imitirala Elena Risteska.

- Malo je poznato da nisam hteo da dođem u finale dok Elena nije rekla da ona imitira Bijonske da ne treba to da  propustim. Šalu na stranu, dolazim do zaključka da niko od vas nije slučajno u finalu. Ti si super pevala i predstavljala svoju Makedoniju - rekao je Ivan, a Đuro joj je čestitao što je, kako je rekao, dofurala do kraja u velikom stilu i da je stvarno zaslužila finale.

-  Iskreno volim ovu pesmu, i za mene si je sjajno izvela. Odlično pevaš i izgledaš. Svaka čast - rekla je Milica.

- Moja omiljena pevačica i pesma posvećena jačoj polovini. Bila si odlična svaka čast - kaže Ivana.

Bane Mojićević – Majkl Džekson

On se do sada pokazao kao odličan imitator.  Večeras se našao u vrlo zahtevnoj ulozi. Kažu da je kralja popa vrlo teško imitirati. Bane je bio u ulozi Majkl Džeksona i doneo nam jedan vrlo emotivan nastup i pesmu.

Publika je oduševljena, a evo šta je rekao žiri:

- Bane dokazao si da si veliki favorit. Jedan od najtežih zadataka. Glas si skinuo sjajno. Sve čestitke - kazao je Đuro.

- Neverovatan si, milsim da možeš da se transformišeš u koga želiš I da budeš odličan - prokomentarisala je Milica, dok je Ivana rekla da je opravdao to što je favorit njen i njene porodice i da je perfektan.

- Bio si odličan. Maska ti je odvratna, glavudža prevelika, pevao si odlično, najbolje od svih koji su do sada imitirali Majkla Džeksona. Čestitam, bio si odličan, svaka čast - bio je Ivanov komentar.

Jelena Gavrilović – Majli Sajrus

Majli Sajrus intrigira žutu štampu svojim provokativnim ponašanjem kao i provokativnim nastupima. Ali niko joj ne osporava muzički talenat koji poseduje. Jelena je odgovorila svakom zadatku, a večeras smo je videli u najprovokativnijem izdanju - Wrecking ball i Majli Sajrus.

Đuro:  Opet si osvetlala obraz glumaca. Zaslužila si finale. Vi ste ovde prosipali znoj, suze, vodu, prašinu… ali ja želim da se zahvalim čistačicama koje sve brzo očiste. Hvala im.

Ivan:  Ovo je jedan od nastupa koje obožavam. Demonstrirala si ovde kako jedan ubitačni profesioanlac sve uzima u svoje ruke i rešava u svoju korist. Divim ti se i svaka čast. Svaka čast za svaki talenat koji imaš.

Ivana: Mene si oduševljavala kroz sve emisije. Bila si savršena. Neverovatan nastup.

Milica: Slažem se sa Ivanom , imaš mnogo talenata. Osetila se energija i emocija, mnogo si se unela u njen lik.

Nakon nastupa finalista otvorene su linije za glasanje.

Posle finalista  nastupila je prošlogodišnja pobednica šoua TLZP Ana Kokić i otpevala svoj novi hit Ljubav na papiru. Uz predivnu koreografiju i odlično pevanje, Ana je izgledala sjajno i još jednom pokazala zašto je pobednica prve sezone TLZP-a.

Dok su finalisti u neizvesnosti ko će osvojiti pobedu, ostala petorka koja nije prošla u finale došla je rasterećeno s namerom da napravi vrhunsku zabavu.

Zvonko Pantović Čipi - Sneki

Revijlani deo otvorio je Čipi. On je na ovoj sceni počeo kao dama, kao Seline Dion, tako da je nekako logično da na svom poslednjem nastupu na ovoj sceni bude dama, ovaj put u ulozi Sneki.

Đuro:  Mene je podsetio na mapet šou. Ovo me obara s nogu, delimično depilirane noge. Kad Čipi silazi niz stepenice, brinem se da će slomiti nogu, ide kao afrički maratonac. Hvala ti na svoj zabavi koju si nam priredio.

Ivana: Meni je bilo zadovoljstvo da prisustvujem. Bio si super. Odlična transformacija.

Ivan: Ovaj refren sam razumeo kao ‘oj Čipi moj’. Izgleda nema više dileme da li si Čipi ili žena. Definitivno si žena.

Milica: Transformacije su najzanimljivije. Prvo Šašić, sada Čipi. Koreografija fenomenalna, izgled fenomenalan, sve je sjajno.

Posle Čipijevog nastupa došao je na red prvi presek stanja.

Na petom mestu je Nenad Okanović.

- Teško mi je palo ovo. Uživao sam da budem sa ovim ljudima. Bilo mi je fantastično - rekao je Oki.

U revijalnom delu nastupa Ivan Jevtović kao Džejms Braun.

Žiri je oduševljen, Ivan je dao sve od sebe.

Na redu je Tanja Savić u koži Marije Šerifović.

Tanja Savić je večeras izvela prelepu baladu pobednice Evrosonga, Marije Šerifović Ja volim svoj greh.

Sledi drugi presek glasova.

Četvrto mesto zauzela je Jelena Gavrilović koja je napustila takmičenje odmah nakon Nenada Okanovića. 

U revijalnom delu nastupa Keba kao nekadašnji pevač grupe Queen Fredi Merkjuri.

Keba nas uvek razveseli i nasmeje svojim nastupima, naročito u imitacijama suprotnog pola. Svi ćemo se sećati njegovog nastupa kao Zorice Brunclik kao i Lejdi Gage, a večeras je u ulozi legendarnog pevača Fredija Merkjurija.

On nam donosi na scenu TLZP-a jednu od najpopularnijih grupa na svetu, koja po prodaji albuma i zaradi spada u drugu najuspešniju grupu na svetu posle Bitlsa.

- Dobro sam se osećao. Aplauz za devojke. Dobra zabava - rekao je Keba.

Neda Ukraden predstavila se kao pevačica grupe Abba. 

Njihovi hitovi se slušaju sa istim žarom i dan danas, tako da se grupa Abba potpuno opravdano našla i na našoj sceni. Ova uloga pripala  je Nedi.

- Divno iskustvo sa kolegama sa kojima sam provela predivno vreme. Hvala božanstvenim plesačima, maskerima, šminkerima…hvala svima koji su glasali I dali mi podršku I naravno hvala žiriju koji  nas je bodrio i bio fenomenalan u komentarima - rekla je Neda.

Nakon retrospektive najspektakularnijih momenata u proteklih 12 epizoda, na redu je treći presek. 

Jeleni Gavrilović i Nenadu Okanoviću pridružila se Katarina Bogićević koja je takođe napustila takmičenje.

- Svi ste bili fenomenalni, drago mi je što sam radila sa svima vama - rekla je Kaća.

Odlukom publike, super finalisti su Bane Mojićević i Elena Risteska.  

Sebi su dali oduška Ivan, Marija i Bane, koji su na opšte oduševljenje gledalaca izveli numeru Apsolutno tvoj.

Scenu je sada zauzeo Đura koji se našao u ulozi Masima Savića. 

Vreme je da se proglasi pobednik. Maša je izvela tačku koja će proglasiti pobednika.

Pobednik druge sezone šou programa Tvoje lice zvuči poznato je Bane Mojićević!  Njemu je uručen ček od 25000 evra koji će pokloniti humanitarnom fondu Novi Beograd.

Pobednika ovog humanitarnog šou programa odabrala je samo publika SMS glasanjem iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije. Sav novac od  glasova takođe ide u humanitarne svrhe zajedno sa glavnom nagradom. Kako bi se prikupilo što više novca, zarade su se odrekli Telekom, Telenor, Vip, Comtrade, TV Prva iz Srbije, Prva TV iz Crne Gore, Radio Televizija Republike Srpske i Federalna televizija iz Bosne i Hercegovine,  televizija Sitel iz Makedonije i produkcijska kuća Emotion, a donaciju od 3.000 evra daće i ekipa emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem. Pomoću humanitarne organizacije Dečije srce novac će stići tamo gde treba.

Izvor: Prva.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.