Bali-beg je naj frajerčina

Izvor: Kurir, 13.Nov.2012, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bali-beg je naj frajerčina

U turskom izdanju magazina GQ glumac Burak Ozčivit izabran za najmuškarca

Zvanično najbolji dasa!

Zgodni turski glumac Burak Ozčivit dobio je i potvrdu da je najveći miljenik žena. Čuveni Bali-beg iz serije „Sulejman Veličanstveni“ proglašen je za muškarca godine u Turskoj, kako je objavio magazin GQ. Časopis je nedavno Burakovu koleginicu Merjem Uzerli, koja u popularnom serijalu tumači sultaniju Hurem, proglasio za ženu godine.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je već 2005. godine ovaj glumac osvojio drugo mesto na takmičenju za najbolji model sveta, Ozčivit je naglasio da ga taj, kao ni posao glume nikada nije zaista privlačio, već da se u njemu slučajno zatekao. Njegove prave ljubavi su, kako prenose turski mediji, fudbal i stari automobili.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Burak Ozčivut iz serije “Sulejman Veličanstveni” proglašen muškarcem godine

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Nov.2012

Tursko izdanje popularnog magazina GQ proglasilo je glumca serije “Sulejman Veličanstveni” Buraka Ozčivita, muškarcem godine. Popularni Bali-beg prvo je osvojio srca Turkinja, a zatim je krenuo u osvajanje ostatka sveta. [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.