BON DŽOVI U JUNU U ZAGREBU

Izvor: Kurir, 27.Okt.2010, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BON DŽOVI U JUNU U ZAGREBU

ZAGREB - Američki rok sastav "Bon Džovi" (Bon Jovi) koncertom 8. juna iduće godine na stadionu "Maksimir" u Zagrebu počeće evropski deo turneje "The Circle Tour", saopštila je hrvatska promoterska kuća "Lupa".

"'Bon Džovi' prvi put će nastupiti u Zagrebu. S obzirom da bend nikada nije nastupao u regionu, koncert 'Bon Džovija' sigurno će biti jedan od najvećih koji su održani na ovim prostorima", navode iz "Lupe", koja organizuje koncert sa agencijom AEG.

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najavljeno, pevač Džon Bondžovi i ostali članovi benda "boraviće u Zagrebu pet dana, od kojih će tri održavati probe za koncert kako bi osigurali obožavaocima fantastičan vizuelni i zvučni spektakl". Na evropskoj turneji posetiće 24 grada. "Lupa" je saopštila da za zagrebački koncert od 5. novembra preko Eventima u prodaju kreće 30.000 ulaznica po cenama od 300, 330, 440, 800 i 2.000 kuna.

"Bon Džovi" se proslavio trećim metal albumom "Slippery When Wet" (1986) sa koga je bio svetski hit "Living o a Prayer". Bend je održao svetsku popularnost rok pesmama "Keep the Faith", "Bed of Roses", "It's My Life", "Have a Nice Day" i "Who Says You Can't Go Home".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bon Džovi u junu u Zagrebu

Izvor: Blic, 27.Okt.2010

Američki rok sastav "Bon Džovi" koncertom 8. juna iduće godine na stadionu "Maksimir" u Zagrebu počeće evropski deo turneje "The Circle Tour", saopštila je danas hrvatska promoterska kuća "Lupa". .."'Bon Džovi' prvi put će nastupiti u Zagrebu. S obzirom da bend nikada nije nastupao u regionu,...

Nastavak na Blic...

„Bon Žovi“ u Zagrebu, zaobilaze Beograd

Izvor: Blic, 28.Okt.2010, 01:00

Popularni američki rok sastav „Bon Žovi“ na predstojeću evropsku turneju krenuće iz Zagreba, gde će nastupiti 8. juna, na tamošnjem stadionu „Maksimir“. Iako je ovaj bend prema nedavnoj anketi „Blica“ bio na prvom mestu liste želja domaće publike, američki rokeri na „The circle...

Nastavak na Blic...

Bon Jovi u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 28.Okt.2010

Rok grupa "Bon Jovi" 8. jula po prvi put će nastupiti na stadionu Maksimir u Zagrebu, sopštili su organizatori "Lupa Promotion".

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.