Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Okt.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BDW među deset najznačajnijih manifestacija u oblasti dizajna

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Nedavno održan Belgrade Design Week bio je prilika da se Beogradu i Srbiji predstave svetski stručnjaci iz oblasti arhitekture, dizajna i komunikacija, ali i da se najbolje iz Srbije predstavi svetu >>>(Ključne reči: Guido Woska; Michel Rojkind; Kristijan Kerez; Jovan Jelovac; Bojana Drača; Satya Sheel; Galit Gaon; Gavrilo Božović; Saša Vidaković; Ivan Živković; Ido Garini; Marko Viardot; Igor Džukovski; arhitektura; dizajn; advertising; advertising; marketing; fotografija; konferencije; konferencija Brand New World; festivali; mediji; brending; kreativnost; izdavaštvo; kreativnost; magazin Art Phaire)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Najbolje iz Srbije: Belgrade Design Week među deset najznačajnijih manifestacija u oblasti dizajna

Izvor: Svet, 23.Okt.2014, 01:12

Nedavno održan Belgrade Design Week bio je prilika da se Beogradu i Srbiji predstave svetski stručnjaci iz oblasti arhitekture, dizajna i komunikacija, ali i da se najbolje iz Srbije predstavi svetu.. Stara fabrika Staklopan, u kojoj je održan festival, na nedelju dana je, od 6. do 12. oktobra, postala...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.