Avon ispunjava sve praznične beauty želje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Dec.2022, 17:33

Avon ispunjava sve praznične beauty želje

U jeku pretpraznične euforije svi kreću u potragu za najboljim poklonima za svoje najbliže. Zato pogledajte Avon neverovatnu prazničnu ponudu sa brojnim poklon setovima i limitiranim kolekcijama a sve možete pronaći iz udobnosti svog doma na avon.rs kao i u decembarskoj brošuri.

Čak iako niste vešti pri pakovanju, nedostaje vam vremena ili inspiracije, ne morate da brinete, Avon je pripremio pregršt setova u prazničnom poklon pakovanju, spremnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << za darivanje, a pokloni mogu biti isporučeni direktno na vašu adresu.

Decembarska ponuda sadrži već spremne poklon pakete – za nju, za njega, kao i za decu, a podeljeni su u nekoliko kategorija – kozmetika, šminka, parfemi, odeća i aksesoari.

Uz proizvode iz ove limitirane zimske kolekcije vaš look može biti zaista ikoničan. Palete za oči Queenbee, Red Majesty i Ice Fairy sadrže 9 izrazito pigmentovanih senki, a dostupne su po ceni od 1299 dinara. Za potpuni zimski makeup tu su i nove nijanse Ultra Matte i Ultra Colour Sparkle ruževa sa mešavinom hranljivih ulja, po ceni od 529 dinara.

Parfem je uvek dobar poklon! Svež miris sa notama čempresa, Full Speed set za njega sadrži toaletnu vodu 75ml, roll-on antiperspirant dezodorans 50ml i kupku za kosu&telo 250ml. Ceo set je dostupan po ceni od 1799 dinara.

Rare Pearls set za nju sadrži parfem 50ml, sprej za telo 100ml i losion za telo 150ml. Poklonite nekome kremaste note magnolije, ružinog drveta i senzualne sandalovine. Set Rare Pearls za nju dostupan je po ceni od 2299 dinara.

U prazničnoj ponudi dostupni su i spremni poklon setovi za decu kao iz bajke ili omiljenog crtanog filma. Možete odabrati već spakovane tematske setove – Spider-man set koji sadrži gel za kosu, 2u1 šampon i kupku, kolonjsku vodu i šarenu ukrasnu kesu, po ceni od 1399 dinara. Frozen set sadrži sprej za raščešljavanje kose, 2u1 šampon i balzam i šarenu ukrasnu kesu, po ceni od 799 dinara.

Sada možete da uživate u šopingu bez gužve i redova, da poručite sve proizvode onlajn, a stižu vam direktno na kućnu adresu.

Celokupna ponuda prazničnih setova i proizvoda u specijalnim pakovanjima dostupna je u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.