Australijanka u Srbiji: Svuda su alkohol, kladionice i bahatost, a jedna stvar me posebno nervira (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2022, 17:29

Australijanka u Srbiji: Svuda su alkohol, kladionice i bahatost, a jedna stvar me posebno nervira (VIDEO)

Stvari koje najviše iznenađuju i čude strance kada dođu u Srbiju česta su tema na društvenim mrežama, a tako je bilo i ovaj put kada je devojka iz Australije, po imenu Kejltin, podelila svoj video na TikToku.
„Ovo je nekoliko stvari koje me je šokiralo kada sam se preselila iz Melburna u Australiji u jedan mali grad u Srbiji“, rečenica je koju možete videti ispod njenog kratkog videa.
Ono što je prvo istakla kao nešto neverovatno i nezamislivo je prodaja alkoholnog pića >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bukvalno na svakom koraku, ne samo u velikim prodavnicama već i u trafikama na sred ulice.
Takođe, ono što joj posebno smeta je činjenica da se u većini kafića i restorana puši, a da su pojedini lokali toliko zadimljeni da jednostavno nema želju ni da sedne u njih.
Nije mogla, a da ne primeti da se na gotovo svakom ćošku nalaze kladionice koje su pune i u sred dana, a posebno iritantna bila joj je činjenica da veoma mali broj ljudi vodi računa gde se i kako parkira.
@caitlinf18 These are a few things that have shocked me moving from Melbourne Australia to a small city in Serbia! #cultureshock #serbia #fyp #belgrade #niš #aussieinserbia #traveldiaries #languagebarrier #balkans #leskovac #australian #communistarchitecture #brutalistarchitecture ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Kejtlin je takođe zabeležila da je jako veliki broj napuštenih životinja na ulicama i da niko o tome ne vodi računa, niti pronalazi bilo kakav način da reši pitanje pasa i mačaka lutalica.
Iako u svom videu nije navela u kom gradu trenutno živi po snimcima može da se zaključi da se radi o Leskovcu, a većina se složila da je slična situacija u bilo kom drugom gradu u Srbiji.
Izvor: Stil
Kafići su puni ceo dan i svi nose skupu garderobu: Ovako Holanđanka vidi Srbiju

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.