Andreja Pejić: Konačno zaljubljena i srećna

Izvor: Story, 07.Nov.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić: Konačno zaljubljena i srećna

Posle više od godinu dana koliko je prošlo od kada je promenila pol, manekenka bosanskog porekla je započela vezu sa bogatim američkim naslednikom s kojim je nedavno otputovala na romantični odmor na Bahame

Foto: Profimedia

Nakon što je prošle godine ispunila svoj životni san i podvrgla se operaciji promene pola, manekenka i muza brojnih svetskih dizajnera, Andreja Pejić (24), tada je otkrila da napokon živi život o kakvom je oduvek sanjala i da sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << jedino želi da joj se dogodi iskrena ljubav. Ta želja nedavno joj se i ostvarila.

Naime, Andreja je pre nekoliko dana na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa svojim dečkom. Reč je o američkom manekenu i trendseteru Hariju Brantu (23) koji potiče iz bogate i slavne porodice. On je sin milijardera Pitera Branta i manekenke Stefani Simur, a iako je mlađi od svoje izabranice, to ih ne sprečava da uživaju u svojoj ljubavi.

Andreja i Hari upoznali su se na poslu, a zaljubljeni par nedavno je boravio na egzotičnom odmoru na Bahamima, gde su i nastale njihove prve zajedničke fotografije. Inače, Hari u Americi slovi za predstavnika nove generacije razmaženih bogataša i bez njega nijedna žurka ne može da prođe. Oni koji ga poznaju kažu da je reč o odlučnom mladom momku koji je navikao da u životu dobije sve što poželi.

Inače, Andreja se rodila 1991. godine u Tuzli kao Andrej Pejić, a zbog ratnih razaranja u Bosni tokom poslednje decenije prošlog veka, sa majkom i bratom Igorom odselio se u Australiju. Pre nego što je postao poznat, radio je u Mekdonaldsu i čistio toalete u jednom striptiz klubu. Kako je sam izjavio, još kao trinaestogodišnjak postao je ekscentričan i tada je počeo da se poigrava svojim izgledom. Otkriven je sasvim slučajno, u jednom zadimljenom lokalu, kada ga je spazio britanski fotograf Dejmon Bejker.

Iako je odmalena imao želju da postane žena, Andrej je tek prošle godine izvršio komplikovanu operaciju promene pola.

- Želim da podelim svoju priču sa svetom, jer mislim da imam društvenu odgovornost. Uvek sam sanjala da budem devojka, a jedan od mojih najranijih sećanja vrti se oko mamine suknje, kada sam pokušavala da budem balerina. Moj najveći san bio je da se osećam prijatno u svom telu. Dodala sam slovo a na kraju svog imena jer nije u pitanju potpuna transformacija već evolucija. Promena imena je nešto što je moja mama zaista želela i to joj je veoma bitno. Tradicionalno, Andrej je pravoslavno ime, a ja sam želela da zadržim slovo j i dodam a pa sam napravila ime koje ne postoji. Ali, ono je sada moje – istakla je manekenka, čija karijera je u poslednjih godinu dana krenula uzlaznom putanjom.

Sarađivala je sa gotovo svim zvučnim imenima modne scene, a često se može videti i u elitnom društvu svetskih holivudskih zvezda. Tako se nedavno fotografisala sa trendeseterkom Viktorijom Bekam i njenim suprugom Dejvidom, a ispod slike koju je postavila na svom Instagram profilu, napisala je: Bekam sendvič. Ispod fotografije sa Irinom Šajk, koja je posebno uzburkala javnost pre mesec dana, napisala je da s njom radi na tajnom projektu,  što je pokrenulo lavinu komentara i spekulacija da će se Andreja pridružiti Viktorijinim anđelima. Ukoliko do toga dođe, bila bi prva manekenka koja je promenila pol i postala njihov član.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.