Anđelina Džoli boluje od blagog oblika varičela (VIDEO)

Izvor: Story, 15.Dec.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli boluje od blagog oblika varičela (VIDEO)

Iz kuće Universal pictures saopšteno je da glumica Anđelina Džoli zbog bolesti neće prisustvovati premijeri svog novog filma zakazanoj za ponedeljak, 15. decembar 2014. godine u Los Anđelesu...

Anđelina Džoli, foto: Youtube screenshot

Naime, Anđelina Džoli je obolela od blagog oblika varičela (ovčje boginje) te neće javno nastupati narednih dana kako bi promovisala film Unbroken čiju režiju potpisuje.

Anđelina Džoli na naslovnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << strani novina u vrlo lošem izdanju. Pogledajte o čemu je reč!

Iz studija je takođe saopšteno da će Džolijevu na premijeri predstavljati njen suprug Bred Pit i deca, i dodaju da je poznata glumica dobro raspoložena.

Anđelina Džoli na pragu anoreksije?

- Ne mogu da verujem, ovaj film mi toliko znači, ali takav je život, šta da se radi – kaže poznata glumica.



Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.