Anabela progovorila o batinama koje je dobijala od Gagija: Teškom šminkom sam skrivala modrice

Izvor: Story, 13.Nov.2019, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela progovorila o batinama koje je dobijala od Gagija: Teškom šminkom sam skrivala modrice

Pevačica Anabela Atijas 14 godina bila je u braku sa Gagijem Đoganijem, a sada je progovorila o potresnim detaljima iz tog perioda njenog života na koji je stavila tačku pre deset godina. Pevačica kaže da je od dece krila modrice kada ju je tadašnji muž tukao. – Krila sam modrice od batina. Luna je već ... The post Anabela progovorila o batinama koje je dobijala od Gagija: Teškom šminkom sam skrivala modrice appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Šminkom skrivala modrice: Anabela o batinama koje je dobijala od Gagija

Izvor: Tracara.com, 13.Nov.2019

Pevačica Anabela Atijas 14 godina bila je u braku sa Gagijem Đoganijem, a sada je progovorila o potresnim detaljima iz tog perioda njenog života na koji je stavila tačku pre deset godina. Pevačica kaže da je od dece krila modrice kada ju je tadašnji muž tukao. “Krila sam modrice od batina....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.