Anabela konačno progovorila o NASILJU, pa otkrila da joj je GAGI POMOGAO tokom teškog perioda sa mužem Andrejem

Izvor: Story, 03.Okt.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela konačno progovorila o NASILJU, pa otkrila da joj je GAGI POMOGAO tokom teškog perioda sa mužem Andrejem

Pevačica Anabela Atijas nedavno je doživela nasilje od supruga Andreja, nakon čega se uveliko pričalo o njihovom razvodu, a sada je u emisiji “Amidži šou” navela da joj nimalo nije bilo lako. – Nije to bilo toliko strašno koliko se pričalo. Imali smo nesuglasice, bilo, prošlo. Isti smo kao i svaki drugi par, naišli smo ... The post Anabela konačno progovorila o NASILJU, pa otkrila da joj je GAGI POMOGAO tokom teškog perioda sa mužem Andrejem appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Anabela i Gagi progovorili o NAJTEŽIM TRENUCIMA

Izvor: Story, 03.Okt.2018

U emisiji “Amidži šou” Anabela Atijas i Gagi Đogani osvrnuli su se na teške trenutke koje njihova porodica proživljava tokom prve sezone “Zadruge”, u kojoj je njihova ćerka Luna Đogani bila jedna od najzapaženijih učesnika. – Ta ”Zadruga 1” definitivno nas je razbucala. Teško...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.