Amira Medunjanin o životu pre pevačke karijere, hrabrosti i uspehu

Izvor: Story, 24.Feb.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amira Medunjanin o životu pre pevačke karijere, hrabrosti i uspehu

Emisija Tv lica…kao sav normalan svet biće emitovana u subotu, 28. februara u 15h na Prvom program RTS-a

Amira Medunjanin, foto: Promo

Pevačica koja ima slavuja u grlu - ovako opisuje publika glas ovonedeljne gošće u emisiji Tv lica…kao sav normalan svet.

I zaista Amira Medunjanin ne samo što je pevačica koja ostavlja bez daha publiku širom sveta, ona je jedna od onih ličnosti za koje vam se čini da se poznajete oduvek. Neposredna u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kontaktu, rado govori o životu pre pevačke karijere kada je kako kaže bila računovođa sa perspektivom zaposlenja u Briselu, o novim navikama koje joj je stvorio šef Nemac od recikliranja flaša do pendantnosti poput Monka iz čuvene tv serije, o prvoj numeri koju je snimila u Mostaru odakle se vratila da odradi sate pauze koju je jedva dobila, o hrabrosti da da otkaz i počne jedan sasvim drugačiji život.

Amira Medunjanin danas uspeva da rasplače publiku u Indiji ili Holandiji bez obzira na to što peva na maternjam jeziku, dok i sama plače zajedno sa njima, divi se pesmama koje joj je mama pevala kad je bila mala,  obožava Silvanu Armenulić i Nadu Mamulu, a strani novinari o njoj pišu da je balkanska Bili Holidej.

Uoči beogradskog koncerta u martu, gledaoci će u emisiji imati priliku da je vide na nastupu u Belgiji,ali i da čuju kako razmišlja osoba koja  uprkos svetskoj slavi živi kao sav noramalan svet.

Autor emisije je Tanja Peternek Aleksić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.