Amal Kluni u romantičnoj cvetnoj haljini za vožnju jahtom

Izvor: Story, 07.Avg.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amal Kluni u romantičnoj cvetnoj haljini za vožnju jahtom

Amal i Džordž Kluni posvetili su svoje letovanje uživanju i skoroj proslavi godišnjice braka! Pogledajte savršenu modnu kombinaciju lepe Amal za romantičnu večeru i vožnju jahtom...

Amal i Džordž Kluni, foto: Profimedia

Savršeni i na letovanju! Tako su modni portali prokomentarisali pojavu Amal i Džordža Klunija na keju jezera Komo gde  su se ukrcali na jahtu i krenuli na romantičnu večeru. Nekoliko nedelja tokom jula 2015. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << slavni holivudski glumac i njegova lepa supruga posvetili su se odmoru i provodu a uskoro ih očekuje i prva godišnjica braka, piše Lisa.

Za ovu priliku, njih dvoje su uskladili čak i tonove svoje garderobe pa je tako Džordž delovao vrlo mladalački u svetloplavom odelu i beloj košulji dok je Amal odabrala svetloplavu mini haljinu sa belim, cvetnim dezenom.

Amal Kluni: Kraljica elegancije čak i u šortsu!

Kako će izgledati deca Amal i Klunija, pogledajte OVDE.

Klasična kreacija modne kuće Miu Miu zatvorena je oko vrata i ukrašena jednostavnom kragnom, dok asimetrično kopčanje metalnim dugmićima naglašava sportski kroj donjeg dela.

Izvor: Lisa

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.