Alphabet razmatra davanje ponude za HubSpot

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Apr.2024, 17:43

Alphabet razmatra davanje ponude za HubSpot

Ako Alphabet krene dalje sa ponudom, to bi bio redak primer velike tehnološke kompanije koja pokušava da sklopi mega posao usred pojačanog regulatornog nadzora sektora pod administracijom američkog predsednika Džoa Bajdena.
Potencijalna akvizicija bi bila najveća Alphabet-ova ikad i omogućila bi joj da uloži deo svoje gomile novca, koja je krajem decembra dostigla 110,9 milijardi dolara.
Alphabet se poslednjih dana sastao sa investicionim bankarima u Morgan Stanley o potencijalnoj ponudi za HubSpot, rekli su izvori. Razgovaralo se o tome koliko bi trebalo da ponudi i da li bi antimonopolska regulatorna tela odobrila takvo povezivanje, dodaju izvori.
Alphabet još nije poslao ponudu HubSpotu i nije sigurno...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.