Ako uživaš u seksu, odmah si dro*a

Izvor: Mondo, 05.Jun.2017, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako uživaš u seksu, odmah si dro*a"

Ženska seksualnost je i dalje tabu tema, tvrdi lepa glumica.

Foto: PrintScreen/YouTube

Skarlet Johanson kaže da je krajnje vreme da priča o ženskoj seksualnosti prestane da bude tabu tema i dodaje da uživanje u seksu ne treba da se smatra kontroverznim.

"Kada žena priča o uživanju u seksu, to je gotovo zabranjeno. Ako imate zdrav odnos prema seksualnosti, odmah vas etiketiraju kao divljakušu i dro*u", kaže Johansonova.

"To odmah znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da nemate morala, a mnogi vas doživljavaju kao seksualno devijantne ili kao osobu koja ne može da bude u monogamnoj vezi. Priča o uživanju u sebi, o radoznalosti je još uvek tabu".

Skarlet kaže da joj je veoma važno da bude dobar primer svojoj dvogodišnjoj ćerkici Rouz Doroti.

"Nadam se da će moja ćerka pronaći svoj glas i da će moći o svemu da govori sa svima. Odrasla sam u sredini u kojoj je ohrabrivan aktivizam, a nikada nisam razmišljala kako to može da utiče na moju karijeru. Znam da je to luksuz koji nemaju svi".

Da li vi mislite da je ženska seksualnost i dalje tabu tema?

--------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.