Agencija M2COMMUNICATIONS u finalu u dve kategorije za najprestižniju event nagradu na svetu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Okt.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija M2COMMUNICATIONS u finalu u dve kategorije za najprestižniju event nagradu na svetu

Produkcija jedne od najzahtevnijih konferencija na ovim prostorima, održane u periodu od 3. do 5. aprila 2019, u zgradi Palata Srbija susrela se sa različitim izazovima među kojima je i prilagođavanje unutrašnjosti ovog monumentalnog arhitektonskog zdanja i spomenika kulture u prostor koji će u potpunosti odgovoriti zahtevima kompleksnog digitalnog događaja.

Najsavremenija tehnologija i spektakularni vizuelno scenski efekti stavljeni su u svrhu bogatog programa koji se odvijao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << tri sale istovremeno. Deo unutrašnjosti zgrade pretvoren je u prvi Immersive Room na Balkanu, jedinstven audio-vizuelni doživljaj čiji je cilj ’’uranjanje’’ posmatrača u digitalni svet. Događaj su upotpunili humanoidni roboti i globalne zvezde, Sofija i Titan, koji su na različite načine predstavili potencijal AI-a.

Najznačajniji aspekt konferencije je potpisivanje regionalnog Sporazuma o romingu. Preko osamdeset kompanija izašlo je sa svojim vizijama budućnosti, a važan akcenat je bio na predstavljanju inovativnih ideja i regionalnom povezivanju.

Konferenciji je prisustvovalo oko 4.000 učesnika i preko 200 govornika iz 30 zemalja, dok je na organizaciji događaja radilo preko 370 članova kreativnog i produkcijskog tima.

M2Communications, nominovana za nagrade u kategorijama Congress/Conference i B2B > € 500.000, svoj event će predstaviti od 28. do 30. novembra u Milanu, gde će se okupiti agencije iz trideset država.

M2Communications se po drugi put zaredom našla u finalu BEA World festivla na kome je prošle godine kao jedini predstavnik iz regiona osvojila bronzanu nagradu za konceptualni projekat ,,Ekspedicija na Mars’’, realizovan povodom lansiranja novog BMW modela X3.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.