Izvor: Radio 021, 06.Jan.2024, 23:29

Advokat žrtava: Princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom zbog svoje uloge u slučaju Epstin

Britanski princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom o svojoj ulozi u slučaju koji se odnosi na seksualnog predatora Džefrija Epstina, poručio je danas advokat nekih od žrtava Spenser Kuvin.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PRINC ENDRJU PRED STRAŠNIM SUDOM! Otpliće se klupko oko Epstinovih zločina: "Mora da odgovara, ili da nestane iz očiju javnosti"

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 09:09

Vojvoda od Jorka neće proći nekažnjen...Advokat nekih od žrtava Spenser Kuvin poručio je danas da britanski princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom o svojoj ulozi u slučaju koji se odnosi na seksualnog predatora Džefrija Epstina...- Znam da je Endrju dao intervju. Bio je to katastrofalan intervju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.