AdAge: Nedeljni pregled 5 najkreativnijih ideja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Okt.2021, 15:39

AdAge: Nedeljni pregled 5 najkreativnijih ideja

Sledi izbor magazina Ad Age najinovativnijih i dobro osmišljenih ideja poznatih svetskih brendova/kompanija tokom protekle sedmice.

5. Wendy’s: Soggy Fries

Agencija: VMLY&R

4. Pinterest: Invest in Rest

Na Svetski dan mentalnog zdravlja, Pinterest je pokrenuo wellness hub sa postovima o upotrebi afirmacija pred spavanje za bolji san, meditacije i umetničke terapije.

3. Storyblocks: Indigenous Stock Footage

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Dan autohtonih naroda, kreativna medijska stranica Storyblocks predstavila je novonaručene snimke koji predstavljaju tačniji prikaz autohtonih ljudi iz SAD i Kanade.

2. Relief: Squid Game

Agencija: Wunder

Po ugledu na Netflx-ovu seriju „Squid Game“, Relief, aplikacija koja koristi AI i kolektivno pregovaranje za uklanjanje duga po kreditnoj kartici, iskoristila je izgled kartca iz serije, kako bi građani SAD rešili dugovanja koja imaju, ali ne na opasan način koji zahteva krv, kao u seriji. 10.000 kartica distribuirano je po Njujorku i Majamiju, gde će prolaznici naleteti na njih.

1. Babyganics: Here’s to Perfectly Imperfect Parenting

Agencija: Red & Co.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.