Action Global Communication otvorio zvaničnu kancelariju u punom vlasništvu u Moldaviji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Maj.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Action Global Communication otvorio zvaničnu kancelariju u punom vlasništvu u Moldaviji

Action Global Communications donosi više od 40 godina iskustva u odnosima sa javnošću i komunikacijama u Republiku Moldaviju zvaničnim otvaranjem vrata svoje kancelarije u Kišinjevu

Otvaranje označava početak rada prve međunarodne agencije u Moldaviji.

Kompanija pruža pun opseg PR i marketing usluga sa posebnim fokusom na korporativne i marketing komunikacije, organizaciju događaja, strateške odnose sa medijima, odnose sa javnošću, krizni menadžment, konsalting >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u oblasti komunikacija, digitalni PR, praćenje medijskih objava i poznavanje tržišta.

Lokalna kancelarija je vođena od strane direktorke predstavništva Ane Moghilde, veterana u odnosima sa javnošću sa više od decenije iskustva u radu sa lokalnim i međunarodnim klijentima širom javnog i privatnog sektora. Njena velika stručnost je zasnovana na iskustvu u pružanju usluga komunikacija za organizacije, uključujući delegaciju Evropske unije u Republici Moldaviji, UNDP Moldavija, Evropsku fondaciju za obuku, kao i brojne druge vodeće međunarodne organizacije i najveće lokalne komercijalne kompanije.

Moghile je ovim povodom izjavila: “Veoma sam počastvovana i ushićena što predstavljam Action Global Communication mrežu u Republici Moldaviji. To je multinacionalna kompanija u kojoj sarađujem sa međunarodnim stručnjacima koji mogu da donesu brojne prednosti u jačanju Action Moldavija. Naše tržište se aktivno razvija i ja sam sigurna da će iskustvo i analiza koju ima Action Global Communication podići usluge PR-a u Moldaviji na međunarodni nivo.”

Sedište Action Global Communication mreže je na Kipru i to je prva i jedina nezavisna agencija za odnose sa javnošću sa fokusom na razvoj različitih tržišta i povezivanje zemalja u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Balkanu, Baltiku, Rusiji, postsovjetskim zemljama, centralnoj Aziji, Bliskom istoku, Severnoj Africi i Istočnom Mediteranu.

Svaka kancelarija Action-a je nezavisna agencija koja kroz rad u lokanoj zajednici nudi temeljan uvid u svako pojedinačno tržište. Na globalnom nivou svaka kancelarija ima pristup međunarodnoj mreži u kojoj je više od 300 sposobnih profesionalaca koji usklađuju opsežne komunikacijske veštine sa stručnošću u proceni tržišta i kapacitetu korišćenja više jezika u radu. Kombinacija različitih mogućnosti omogućava da Action razvije raznovrstan portfelj sa ekpertizama kako u kulturnoj tako i industrijskoj oblasti preko širokog spektra sektora.

Da biste saznali više o Action mreži, molimo vas da posetite: www.actionprgroup.com

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.