AcademIAA Open Days

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Okt.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AcademIAA Open Days

IAA Serbia treći put zaredom, od 7. septembra do 14. decembra, organizuje svoj edukativni program AcademIAA, koji je ove godine upisalo 35 polaznika. Oni su u prilici da svakog petka i subote prate predavanja u okviru 7 modula: Biznis, Istraživanje, Kreativa, Digital, Inovacija, Mediji i All Stars.

Preko 70 predavača, profesionalaca iz zemlje i regiona, više od 100 radnih sati, interaktivnost i dinamičnost, dobra atmosfera su ono što čine AcademIAA-u jedinim ovakvim programom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ovim prostorima.

Kao i ranijih godina, AcademIAA otvara vrata za one koje dosad nisu upisali program (AcademIAA Open Days), ali nameravaju da to urade u narednom periodu, kao i za one koje bi hteli da odslušaju predavanja eminentnih stručnjaka u okviru različitih modula

Modul ISTRAŽIVANJE otvara vrata 26. oktobra, a predavanja će održati Bogdan Mijović, Co-Founder (mBrainTrain) i Mina Bogosavljević Jovanović, Insights Director (EyeSee).

Drugi otvoreni dan zakazan je za 3.novembar i Modul KREATIVA. Iskusni kreativci iz zemlje i regiona govoriće o najzanimljivijim kampanjama, situacijama i izazovima sa kojima su se suočavali: Davor Bruketa, Creative Director (Bruketa&Žinić&Grey, Hrvatska); Slavimir Stojanović, Designer (Futro); Vasilije Ćorluka, Creative Director (Saatchi&Saatchi Skoplje); Svetlana Ćopić, Creative Director (Block&Roll).

Modul DIGITAL otvoriće svoja vrata 17. novembra i odgovoriti na mnoga pitanja aktuelna za sve koje se bave komunikacijama. U ulozi predavača i panelista naći će se: Vladimir Zarić, Headof Digital (Leo Burnett); Aleksandar Ugljevarević, Legal&PolicyCommittee (IAB Serbia); Mihailo Ponjavić, Sales Director (Ringier Axel Sprenger); Ana Marković, Digital Advertising Manager (Adria Media); Marko Mudrinić, Managing Director (Netokracija Serbia); Ivana Radovanović, Founder&CEO (Mogujatosama).

Prijave su otvorene do 24. oktobrana sajtu academiaa.rs

Cena kotizacije po jednom otvorenom danu za članove IAA je 40 eur u dinarskoj protivrednosti, za studente 30, a za one koji ne pripadaju ovim dvema kategorijama potencijalnih polaznika, 50 eur u dinarskoj protivrednosti.

AcademIAA okuplja vrhunske profesionace na strani predavača i u okviru IAA Worldwide smatra se jednim od tri najkvalitetnija i najsadržajnija edukativna projekta. Sve o IAA Serbia možete naći na sajtu www.iaa.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.