Izvor: Luftika.rs, 17.Okt.2023, 08:28

Aca Stojanović napustio RTS, spominju se 2 moguća biznisa kao zamena za novinarski posao

Sportski komentator Aleksandar Stojanović, poznatiji kao Aca Informacija, već neko vreme ne radi na RTS-u, a sada smo otkrili šta je u pitanju i zbog čega je voditelj uzeo neplaćeno do maja 2024. godine, kako su inače naveli iz RTS-a.
Naime, Aca Informacija uzeo je neplaćeno i otišao sa RTS-a, jer u budućnosti planira da se bavi privatnim biznisom koji ima, ali probaće da se bavi i menadžeringom i prodajom fudbalera, prenosi Blic.
Kao što je poznato ljubiteljima sporta, Aca >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je redovni komentator u prenosima utakmica u kojima igra reprezentacija Srbije, a kako pre dva dana nije prenosio utakmicu Srbija – Mađarska mnogi su se zapitali šta se dešava sa njim.
Stojanovića nije odogvarao na pozive i poruke, a RTS je saopštio da je Aca od avgusta meseca uzeo neplaćeno.
– Na lični zahtev, odobreno mu je neplaćeno odsustvo u trajanju od 10 meseci. Od avgusta 2023. godine do maja 2024. Dakle, do pred Evropsko prvenstvo u fudbalu – rekla nam je Duška Vučinić.
Voditeljka Slagalice varala muža sa rijaliti učesnikom, suprug je uhodio po Dorćolu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.