ABC Srbija zamrzava aktivnosti u Srbiji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Jun.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABC Srbija zamrzava aktivnosti u Srbiji

BEOGRAD – Posle gotovo decenije aktivnosti, ABC Srbija će do daljeg zamrznuti svoje aktivnosti u Srbiji i posvetiti se pružanju svojih servisa drugim zemljama i tržištima

Naime, posle ankete među članovima ABC Srbija, kojima su ponuđene tri opcije za njihov dalji status u ovoj organizaciji (izlazak iz članstva, ostanak u članstvu ili zamrzavanje članstva), velika većina sadašnjih članova se opredelila da zamrzne svoje članstvo do „nekih boljih dana“.

Zamrzavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << članstva podrazumeva ostajanje u članstvu bez ikakvih finansijskih obaveza.

Ova opcija nije predviđena u procedurama svetske ABC federacije, ali specifičnosti medijskog tržišta u Srbiji opravdavaju nadu onih koji su opredeljeni ka transparentnom poslovanju da će se, pre ili kasnije, stvoriti ambijent za korektne i fer odnose i na našem tržištu.

Svoju želju da nastave odit izrazili su listovi manjina Het Nap, Hlas ljudu, Libertatea i Ruske slovo, kao InStore i CorD magazini.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim dosadašnjim članovima na iskazanoj želji i naporima da, uz primenu međunarodno priznatih standarda i procedura, uspostavimo tržišne odnose koji bi svakako usporili propadanje medijskog sektora u Srbiji.

Nadamo se da će nam vreme koje dolazi dati razloga da uskoro krenemo ponovo.

Izvor: NUNS i UNS

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.