7 stvari zbog kojih će vam muškarac biti manje privlačan

Izvor: 24sata, 03.Avg.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 stvari zbog kojih će vam muškarac biti manje privlačan

Mislimo da bi sve žene mogle da naprave jedinstven dogovor oko toga koje su to stvari zbog kojih muškarac može da nam bude manje atraktivan. Kada počnete da se zabavljate može da vam se učini da ima sve ono što vam je potrebno, ali onda otkrijete nešto o njemu što će potpuno promeniti vaš stav prema voljenoj osobi.

Evo stvari zbog kojih muškarac može da vam postane manje privlačan:

1. Poroci

Alkohol, cigarete ili sklonost prema kocki su >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << nešto što će svakako da vas odbije od muškarca. Lepo je imati pored sebe muškarca koji ume da se iskontroliše i ne zavisi ni od kakvih supastanci. Muškarac koji je u stanju da se odupre spoljašnjim uticajima zaslužuje svaku pohvalu i automatski vam postaje neodoljiv.

2. Nema ambicije

Muškarac koji je neambiciozan je izgubljen slučaj. Njegov dobar izgled može, u ovom slučaju, itekako da vas prevari, zar ne? Nedostatak ambicije bi mogao da bude poguban za oba pola.

3. Arogancija i egoizam

Tip može da bude inteligentan, zgodan, uspešan i ambiciozan...i sve to devojka može da primeti na prvi pogled. Ali, čim zine sve može da uprska ako se u njegovom tonu oseća arogantnost i egoizam.

4. Ima nameru da vas kontroliše i proverava

Momak koji voli sve da kontroliše u jednoj vezi, je onaj koji će devojke da izbegavaju. Mora da postoji određen nivo poverenja između partnera. Tip koji ima tenedencije ka uspostavljanju kontrole i proveravanja, doživeće da “padne” u očima partnerke.

5. Ne održava higijenu i ne vodi računa o zdravlju

Lakše je prihvatljiva činjenica da je tip neurdan, nego devojka, ali bez obzira na to momci bi trebalo da nauče kako da vode računa o sebi. Žene uvek primete kada je muškarac dobro obučen, lepo miriše, ali isto tako odmah primete kada se nije istuširao ili nije obukao čistu odeću.

6. Škrtica je

Potpuno je ok i razumljivo da neko vodi računa o budžetu i pazi kako kontroliše novac. U suštini, treba ceniti muškarca koji zna kako da sačuva novac, a ne da ga razbacuje, ali to ne znači da neko treba da bude škrtica i da se "uzdržava od života".

7. Nezrelost

Nijedna žena ne želi da se zabavlja sa miškarcem koji je ostao “zarobljen” u periodu adolescencije. Niko ne želi da se petlja sa nekim ko je neiskusan i detinjast. Svaka žena želi pored sebe muškarca, a ne dečaka.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.