3 znaka Zodijaka od 11. januara pucaće od samopuzdanja i lekovite kosmičke energije

Izvor: Luftika.rs, 10.Jan.2024, 12:58

3 znaka Zodijaka od 11. januara pucaće od samopuzdanja i lekovite kosmičke energije

Prvi mlad Mesec u godini nam stiže veoma brzo, tačnije već 11. januara i to u odgovornom Jarcu! To će svima dati priliku da se nakon praznika vrate na pravi kolosek i nastave gde su stali. Januarski mladi Mesec imaće najmanji uticaj na nekoliko znakova Zodijaka, što znači da će imati podršku ljudi iz okruženja, dok se pripremaju da ostvare ciljeve koje su zacrtali.
Astrološki gledano – i faza punog i mladog Meseca imaju izuzetno snažnu energiju. Mlad Mesec nam predstavlja podsetnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << za pauzu i pruža priliku za promenu.
To je posebno tačno za ovu lunaciju, jer stiže 11/1, što označava portal 111 u numerologiji, koji signalizira novi početak.
Međutim, pored prirodnog podmlađivanja koje sa sobom nosi mlad Mesec, očekuje nas dodatni reset.
Sunce i Mesec čine kvadrat na severnom čvoru u Ovnu, tako da ukoliko želite nagrade koje nam je Svemir namenio, to će zahtevati akciju sa vaše strane i moraćete da se potrudite.
Horoskopski znaci na koje januarski mladi Mesec najmanje utiče, treba da se oslanjaju na druge. Venera u Strelcu stvara pozitivan aspekt mesečevom čvoru i hironu, pomažući nam da se izlečimo i uskladimo sa pravim ljudima.
Ako ste pripadate jednom od ovih znakova, evo na koji način da usmerite energiju Jarca u svoju korist.
Lav Lavovi, usmerite pažnju na ljude u svom životu. Mlad mesec 11. januara daće vam jasnoću da donosite praktične odluke o svom društvenom životu, čak i kada budete suočeni sa potencijalnim konfliktnim situacijama.
Ovaj mlad mesec je u Jarcu orijentisanom na karijeru, tako da je pravi trenutak da ojačate svoje odnose sa kolegama.
Razmislite dvaput o poslovnim partnerstvima sa ljudima čije poslovanje niste dovoljno izanalizirali.
To što ste privatno prijatelji, ne znači da biste kliknuli i u poslovnim poduhvatima.
Foto: Pixabay/ Jonas Svidras Jarac Praznici možda jesu gotovi, ali Jarčevi mogu još malo da uživaju u jednostavnim zadovoljstvima u životu.
Bez obzira da li ste se tokom prazničnog perioda prepuštali kupovini, koja topi kućni budžet, ili opuštenim popodnevnim dremkama, nećete imati problema da se vratite svojoj redovnoj dnevnoj rutini.
Baš zato energija mladog Meseca donosi priliku da se pritisne dugme za reset.
Ovo je sjajan trenutak za početak novog umetničkog projekta.
Pokažite kreativnost i umetničku crtu i ponašajte se nesputano, poput deteta.
Volite planove, pa ako morate da ih napravite, nemojte oklevati, već uradite to – čak i ukoliko se tiču „samo“ vaše dnevne rutine vežbanja.
Ribe Ribe imaju puno toga na umu.
Vreme je da procenite čega treba da se odreknete, pre nego što stigne rođendanska sezona.
To mogu biti lažni prijatelji, ili veze koje više ne funkcionišu.
Vreme koje provodite sami sa sobom takođe ne mora da bude dosadno ili iscrpljujuće.
Ugodna rutina koju ćete posvetiti brizi o sebi i sopstvenom telu, može da vas uvede u sezonu Riba sa dodatnom svežinom i otvorenim srcem.
Najbolji dani za venčanje u 2024: Datumi koje zaljubljeni ne smeju smetnuti s uma

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mlad Mesec u Jarcu: Svi vaši snovi mogu postati stvarnost

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Jan.2024

Mlad Mesec u Jarcu, prvi mlad Mesec 2024. podsetnik je da ne skrećete s pravog puta. I da date sve od sebe ako želite da postignete uspeh. U četvrtak, 11. januara 2024, mlad Mesec u Jarcu pomoći će nam da obnovimo energiju i da se fokusiramo na pretvaranje snova u stvarnost. Svakog meseca, Sunce...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.