25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Dec.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

25. Golden Drum festival predstavlja Golden Drum izveštaj za 2018

Više od 1000 delegata iz 38 različitih zemalja došlo je da sluša 40 izvanrednih govornika, vidi rezultate napete i jake konkurencije u kojoj je učestvovalo skoro 1200 prijava iz 28 zemalja, razmenjuje iskustva, kontakte i slavi kreativnost. Otvorili smo vrata novim znanjima, prijateljstvima i sjajnim radovima, koji su nagrađeni sa 26 zlatnih, 50 srebrnih bubnjeva i 12 grand pri nagrada. McCann Worldgroup postala je najuspešnija agencijska mreža, McCann Bukurešt najuspoešnija agencija, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << 180heartbeats + JvM iz Varšave najuspešnija nezavisna agencija. Brend Grand pri otišao je u Dizel.

Online publikacija, pokrenuta od strane Edition Digital-a, prikuplja najznačajnije momente sa festivala i pomaže pamćenju dobrih trenutaka za one koji su posetili festival, a prikazuje i šta je propušteno onima koji na festivalu nisu bili. Za svaki slučaj, u svoje kalendare zabeležite datume kada ćemo se ponovo sresti – od 16. do 18. oktobra 2019. u Portorožu.

Izveštaj za Golden Drum 2018 možete naći na linku: live.editiondigital.com/e/18btfmhrh/golden-drum-report-2018.

Više o festivalu Golden Drum: www.goldendrum.com.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.