24sata vam poklanja predstojeći Digital Takeover!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Jul.2020, 13:02

24sata vam poklanja predstojeći Digital Takeover!

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit Digital Takeover 2020 seli se u digitalno okruženje. Zbog epidemiološke situacije i brige za zdravlje svih učesnika, ovaj veliki spektakl odvijaće se online, a za sve zainteresovane i željne novih znanja i iskustava obezbeđeno je besplatno praćenje. Digital Takeover 2020 će trajati od 7. do 11. septembra.

Preuzmite svoje ulaznice – organizatori poklanjaju vrhunski program

Tokom pet dana summit >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << donosi preko 24 sata programa u kojem učestvuje 65 stručnjaka iz sveta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija. Poslušajte inspirativne priče o uspehu, najnovija dostignuća kao i pogled na budućnost iz različitih uglova poznatih stručnjaka i inovatora. Među njima se nalaze i keynote predavači kao umetnik i performer Stelarc, Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix, hrvatski astronom Korado Korlević i mnogi drugi.

Vrhunski live stream i dodatni video materijal

Svoje besplatne ulaznice, odnosno link za pristup summit-u možete obezbediti u Entrio sistemu. Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan da uživaju u live stream-u, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom videotekom gde se na zahtev može pogledati dopunski sadržaj programa summit-a.

Za ovogodišnji Digital Takeover treba vam samo online prijava i potpuno besplatno dobijate više od 24 sata novih znanja, iskustava i inspiracije. Iz prve ruke imate priliku da čujete neke od najvećih inovatora današnjice, ali i da saznate kako da unapredite svoje poslovanje ili pak, uspešno odolite izazovima koji nam se kontinuirano nameću.

Zato, rezervišite na vreme svaki dan od 7. do 11. septembra jer Digital Takeover nikada nije bio dostupniji, bogatiji i inspirativniji.

Više o celom programu i predavačima saznajte na www.digitaltakeover.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.