Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2022, 16:55

2 devojčice (12) sklopile pakt da pobiju sve po kući čak i kućne ljubimce (VIDEO)

Devojčica (12) iz Teksasa pucala je u svog oca, a zatim u sebe, nakon što je sa drugaricom sklopila dogovor da ubiju svoje porodice i kućne ljubimce, prenose mediji otkrivajući jezivu priču koja se nedavno odigrala u SAD.
Policija pronašla devojčicu pa upucanog oca Policajci su pronašli devojčicu sa ranom od metka na glavi ispred njene kuće u Voterfordu 20. septembra, saopštila je policija.
Oni su nedugo zatim u kući pronašli i njenog 38-godišnjeg oca koji je imao prostrelnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ranu na stomaku.
Iako je istraga još uvek u toku, policija veruje da je devojčica pucala u oca, pobegla sa mesta zločina, a zatim pucala sebi u glavu.
Oni su helikopterom prevezeni u bolnicu i njihovo stanje nije poznato.
Drugarica se predomislila Inspektori veruju sa je ona ovaj zločin planirala nedeljama ranije sa još jednom drugaricom. Njihov plan je navodno bio da ubiju svoje roditelje i kućne ljubimce.
Sky news piše da je i druga devojčica planirala da ubije oca, ali se na kraju predomislila.
Njih dve su planirale da nakon što počine zločine, prva devojčica ode kolima po drugu i da zatim zajedno pobegnu u Džordžiju.
Druga devojčica koja nije ubila roditelje, uhapšena je i suočiće se sa optužbama za planiranje ubistva.

Izvor: Telegraf
Trudnica iz Čačka se nije sama zapalila benzinom, neko ju je polio kipućom vodom?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.