11 finalista koji su učestvovali na takmičenju „Ring Srbija“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jan.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11 finalista koji su učestvovali na takmičenju „Ring Srbija“

Na nedavno održanom takmičenju za najbolju firmu-startap “Ring Srbija” u organizaciji Udruženja mladih privrednika Srbije, uz podršku kompanije Microsoft i brojnih partnera, najbolji su odmeravali svoje snage u bokserskom ringu za investicije

Predstavljamo vam 11 finalista takmičenja “Ring Srbija”:

Vis Medic – pobednik takmičenja

VisMedic je online klinika koja omogućava pacijentima da se konsultuju sa lekarima iz najboljih medicinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ustanova putem video, audio i čet linka. Platforma može da se koristi za dobijanje preliminarnog ili sekundarnog mišljenja, medicinskog saveta ili bilo koje druge zdravstvene informacije.

www.vismedic.rs

Grasslamp

Grasslamp je jedinstvena lampa koja oplemenjuje prostor prirodom. Fantastičan dizajn omogućava gajenje različitih vrsta biljaka bez zemlje na jednostavan i čist način, dok ulepšava i osvetljava vašu sobu!

www.grasslamp.com

Aquamarin

Aquamarin iz Beograda se bavi turizmom na odrziv način i rešava dve kljucne stvari: upošljava nezaposlene mlade ljude i obogacuje turisticku ponudu Srbije.

www.aqumarincompany.com

mGuard

mGuard je aplikacija za kontrolu rizika u realnom vremenu koja vam može spasiti život. Ako padnete ili imate sudar, mGuard će automatski pozvati pomoć, a ako planirate put pomoću mGuarda dobićete najbolje putno osiguranje, brzo i jednostavno.

www.mGuard.Victor-Production.com

Golden Mind

Golden Mind predstavlja inovativno rešenje koje se bavi značajnom temom – zamenom beba u bolnici. Pomoću savremenih tehnologija i biometrije njihovo rešenje omogućava 100% autentikaciju roditelja i bebe u porodilištu.

www.GoldenMind.rs

Kind Transporter

Kind Transporter takođe poznat kao i Pirotski potrčko predstavlja interesantno rešenje dostave različite vrste robe ka fizičkim i pravnim licima, pomoću bicikla. Ne samo da ne zagađuje okolinu već ima i humanitarni karakter jer su dostave licima starijim od 70 godina potpuno besplatne!

http://ugleka.pirot.org/

MojaVizit Karta

MojaVizit Karta predstavlja koristan servis za preduzeća i biznismene koji omogućava vidljivost, prodornost i kontakte u digitalnom svetu. MojaVizit Karta predstavlja početnu tačku vašeg poslovnog digitalnog indentiteta.

www.mojavizitkarta.rs

Del Pal

Del Pal predstavlja softversko rešenje, namenjeno globalnoj transportnoj industriji. Na siguran, brz i povoljan način možete transportovati svoju robu od tačke A do tačke B, preko peer to peer sistema.

www.delpal.net

Jericho

Jericho je interesantna aplikacija koja omogućava spajanje stvarnog i digitalnog sveta na vašem telefonu, sa glavnim ciljem da vas zabavi!

http://jericho.io/

BeerMe

BeerMe je zabavna i jedinstvena društvena aplikacija, koja globalno i u realnom vremenu povezuje ljude i sva aktuelna dešavanja sa pivskom industrijom.

www.beerme.world

Hundo

Hundo predstavlja aplikaciju namenjenu ljubiteljima pasa. Aplikacija povezuje vlasnika pasa sa veterinarima i omogućava pristup različitim korisnim i interesantnim informacijama, kao i pregled relevantnih takmičenja, informacije o pasminama, i još mnogo toga.

www.myhundo.com

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.