Животиње богаташи

Izvor: TvojPortal.com, 13.Feb.2012, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Животиње богаташи

Извор: Твој портал  
Листа кућних љубимаца милионера сваким даном је све дужа. Пре неколико дана црни мачор Томасино наследио је 15,5 милиона долара од своје власнице Италијанке Марије Асунте, која је умрла у 94. години, и тако постао трећи најбогатији љубимац на свету. Он ће, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << међутим, морати много да се потруди да би стигао првог с листе - немачког овчара Гантера ИВ, чије се богатство процењује на чак 372 милиона долара.
.

Томас, којег је Асунта нашла на улици пре неколико година, од газдарице је наследио целокупну имовину - неколико станова, вила и више банковних рачуна. Његовим богатством, према тестаменту, располагаће болничарка Стефанија, која је неговала старицу.
Цела планета вероватно највише завиди немачком овчару Гантеру ИВ. Он се још 1993. нашао на насловним странама свих светских листова, кад је њему и његовом оцу Гантеру ИИИ, после смрти грофице Карлоте Либенштајн, према њеном тестаменту, припало 124 милиона долара, а то богатство је сада нарасло на најмање 372 милиона долара.
У јулу 2000. америчка поп дива Мадона продала је за 7,8 милиона долара своју вилу од осам спаваћих соба у Мајамију агентима који су заступали пса. На сајтовима посвећеним Гантеру види се да он живи животом правог плејбоја, окружен девојкама у златним хаљинама и белим тангама.
Други на листи је шимпанза Калу са 109 милиона долара. Патриша О’Нил, супруга бившег аустралијског пливача Френка О’Нила и ћерка грофице од Кенмора, оставила је своје богатство шимпанзи.

Мачак Томас истиснуо је с трећег места малтешког теријера Трабла, који је наследио 12 милиона долара. Леона Хелмсли, у Њујорку позната као „краљица зла", избацила је своје унуке из тестамента и богатство оставила свом псу.
Десет најбогатијих кућних љубимаца на свету:
1. Гантер ИВ, пас 372 милиона $
2. Калу, Шимпанза 109 милиона $
3. Томасино, Мачка 15,5 милиона $
4. Трабл, пас 12 милиона $
5. Гигу, пиле 10 милиона $
6. Френки, пас 6,2 милиона  $
7. Ани, мачка 6,2 милиона  $
8. Пепе ле Пу, мачка 6,2 милиона  $
9. Хелкет, мачка 4,1 милиона  $
10. Брони, мачка 4,1 милион  $

 

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.