Vlada azilante seli u Požarevac

Izvor: Blic, 18.Nov.2011, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada azilante seli u Požarevac

Novi centar za azilante i imigrante iz Banje Koviljače mogao bi, kako „Blic“ saznaje, da bude premešten u Požarevc, i to u kasarnu „Sopot“. Vojska Srbije je napustila kasarnu i ona se nalazi u master planu nepokretnosti koje se prodaju.

Nedeljama se licitira gde bi mogao da bude premešten centar za azilante, ali su predstavnici države odlučili da potencijalne lokacije drže u tajnosti.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za rad i socijalna pitanja Rasim Ljajić, koji se nalazi na čelu koordinacionog tela koje treba da izabere kasarnu, kaže za „Blic" da se adekvatna lokacija i dalje traži. O objektima koje su ponudili Komesarijatu za izbeglice nisu želeli da govore ni u Ministarstvu odbrane.

Nezvanično, konačna odluka trebalo je da bude doneta juče na sednici Vlade Srbije, ali je ona u međuvremenu otkazana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azilante sele u Požarevac?

Izvor: B92, 18.Nov.2011

Beograd -- Novi centar za azilante i imigrante iz Banje Koviljače mogao bi, kako "Blic" saznaje, da bude premešten u Požarevc, i to u kasarnu "Sopot"...Vojska Srbije je napustila kasarnu i ona se nalazi u master planu nepokretnosti koje se prodaju...Nedeljama se licitira gde bi mogao da bude premešten...

Nastavak na B92...

Moguć premeštaj azilanata u Požarevac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011

BEOGRAD -..Azilanti i imigranti iz Banje Koviljače mogli bi da budu premešteni u Požarevac, objavio je danas "Blic"...Kako navode, azilanti će možda biti premešteni u napuštenu kasarnu "Sopot", koja se nalazi u master planu nepokretnosti koje se prodaju...Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.