Vozilom oborio pešaka, pa pobegao: Povređen muškarac prebačen u KC Niš

Izvor: OkRadio.rs, 04.Mar.2024, 11:09

Vozilom oborio pešaka, pa pobegao: Povređen muškarac prebačen u KC Niš

U saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u Maričkoj ulici u naselju Raška u Vranju, teško je povređen pešak S.N. Prema saznanjima, u blizini vrtića, dok se muškarac kretao desnom stranom kolovoza, na njega je naletelo vozilo sive boje, nepoznate marke, koje se takođe kretalo desnom stranom u pravcu njegovog kretanja. Tom prilikom je pešak preleteo preko prednjeg dela vozila i zadobio povrede u vidu preloma prednjeg dela nosa i preloma grudnog koša. Zbog težine zadobijenih povreda, pešak je transportovan u UKC Niš. Naložen je uviđaj, alkotestiranje pešaka, kao i pronalaženje NN lica koje je bilo za...
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

NESREĆA U VRANJU Pregazio pešaka i pobegao, muškarac hitno prebačen u KC Niš

Izvor: Blic, 04.Mar.2024

U saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u Maričkoj ulici u naselju Raška u Vranju, teško je povređen pešak S.N.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.