Vozač koji je udario u autobus 59 u bekstvu

Izvor: Mondo, 15.Jan.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač koji je udario u autobus 59 u bekstvu

Najmanjenje pet osoba je povređeno u sudaru autobusa na liniji 59 i automobila na raskrsnici Raške ulice i Neznanog junaka na Banjici.

Foto: Guliver/Getty Images/Ilustracija

Hitna pomoć poziv je primila u 15 sati i 38 minuta. Na lice mesta poslate su dve ekipe, od kojih je jedna prevezla četiri povređene osobe - dve na Banjicu na ortopediju i dve u Urgentni centar sa povredama glave, rečeno je za MONDO u Hitnoj pomoći.

Još jedna ekipa prevezla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je jednu povređenu osobu u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema prvim podacima, povrede nisu teške i da svi povređeni bili su putnici autobusa.

Muškarac (30) zadobio je tupu povredu ramena, dok je žena (69) povredila leđa. Oni su prevezeni na Institut za ortopediju Banjica. Žene starosti oko 64 i 57 godina i muškarac (84) zadobili su povrede glave i prevezeni su u Urgentni centar, kazala je Macura.

Nakon nesreće vozač automobila dodao je gas i pobegao. U MUP-u su za Betu kazali da vozač automobila još uvek nije pronađen.

Do nesreće je  došlo kada je autobus naglo zakočio zato što je iz sporedne ulice Veljka Lukića Kurjaka izleteo džip i presekao put autobusu. Autobus se kretao ka Petlovom brdu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sudar autobusa i automobila: Ima povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2015

Više osoba je povređeno u sudaru autobusa na liniji 59 i automobila na raskrsnici Raške ulice i Neznanog junaka.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.