Užas u Novom Pazaru: Tinejdžeri izboli nožem radnika pumpe

Izvor: SandzakPress.net, 29.Apr.2022, 12:00

Užas u Novom Pazaru: Tinejdžeri izboli nožem radnika pumpe

Novopazarska policija uhapsila je H.G. (19) i sedamnaestogodišnjeg mladića iz ovog grada zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, saopštila je danas Policijska uprava. Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je, rano jutros, na jednoj benzinskoj pumpi na putu Novi Pazar – Raška, nekoliko puta ubo nožem tridesetogodišnjeg radnika, dok ga je H.G, kako se sumnja, više puta udario jer ih je sprečio da uzmu novac iz kase. Brzom akcijom policije su uhapšeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << a pronađen je i nož koji je, kako se sumnja, sedamnaestogodišnjak bacio u travu u blizini pumpe. Maloletnik je priveden u Više tužilaštvo u Novom Pazaru, dok je osumnjičenom H.G. određeno zadržavanje do 48 sati. Povređeni radnik pumpe prebačen je u Opštu bolnicu na lečenje. (Beta) The post Užas u Novom Pazaru: Tinejdžeri izboli nožem radnika pumpe appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Nožem povredili radnika novopazarske pumpe prilikom pokušaja pljačke

Izvor: Danas, 29.Apr.2022

Brzom akcijom novopazarske policije uhapšeni su H.G. (19) i maloletnik (17) iz ovog grada zbog sumnje da su teško povredili radnika benzinske pumpe koju su rano jutros pokušali da opljačkaju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.