Utorak Dan žalosti u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jan.2023, 17:11

Utorak Dan žalosti u Novom Pazaru

Utorak, 24. januar, proglašen je danom žalosti na teritoriji Grada Novog Pazara. Kako je medijima prenel Odeljenje za informisanje, “Dan žalosti je proglašen zbog tragično nastradalih Safeta Zekića i Ramiza Rožajca”. Novopazarska policija danas je pronašla telo Ramiza Rožajca (74) koji je nestao u četvrtak, 19. januara, kada je upao u nabujalu Trnavicu. Telo Safeta Zekića (56) pronađeno je pre tri dana na obali reke Raške u naselju Postenje. Oni su nestali u nabujaloj Trnavici 19. >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << januara, tokom pokušaja da se sami zaštite od poplave, kada se obala obrušila ispod nogu jednog jednog od njih. The post Utorak Dan žalosti u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U utorak Dan žalosti u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 23.Jan.2023

Grad Novi Pazar proglasio je utorak, 24. januar, za Dan žalosti zbog tragično nastradalih sugrađana Safeta Zekića i Ramiza Rožajca. . Telo Novopazarca Ramiza Rožajca, za kojim se tragalo od četvrtka kada je upao u reku Trnavicu, pronađeno je danas uz reku Rašku...

Nastavak na RTS...

U Novom Pazaru danas je Dan žalosti zbog utapanja dvojice Novopazaraca

Izvor: Danas, 24.Jan.2023, 09:07

U Novom Pazaru danas je Dan žalosti zbog utapanja dvojice Novopazaraca - Safeta Zekića i Ramiza Rožajca u nabujaloj Trnavici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.