U požaru kod Raške izgoreo automobil, oštećeno 26 drvenih garaža

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru kod Raške izgoreo automobil, oštećeno 26 drvenih garaža

U požaru koji je večeras izbio u Baljevcu kod Raške jedan automobil je izgoreo, a 26 drvenih garaža je oštećeno, ali nema povređenih, rekao je Tanjugu Goran Nikolić iz Sektora MUP-a Srbije za vanredne situacije.

- Požar je lokalizovan, a u njegovom gašenju učestvovalo je jedno vatrogasno vozilo i sedam vatrogasaca - rekao je Nikolić.

On je kazao da je do požara došlo kada je vatra, zapaljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prilikom spaljivanja đubreta, zahvatila jednu od 26 drvenih garaža.

Povezane vesti: Novicki: Optužbe da Kfor izaziva požare su apsurdne Lokalizovan požar kod Leposavića, izgorelo oko 70 hektara šume Vetar razbuktao požar u opštini Novo Goražde Požar kod Kolašina preti da zahvati repetitor RTV CG Lokalizovan požar u Vlajni kod Kuršumlije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Raškoj izgoreo automobil,oštećeno 26 garaža

Izvor: Mondo, 06.Okt.2012

U požaru koji je večeras izbio u Baljevcu kod Raške jedan automobil je izgoreo, a 26 drvenih garaža je oštećeno, ali nema povređenih, kažu iz MUP-a..."Požar je lokalizovan, a u njegovom gašenju učestvovalo je jedno vatrogasno vozilo i sedam vatrogasaca", rekao je za Tanjug Goran Nikolić iz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.