Traktorista poginuo kod Raške

Izvor: RTS, 15.Sep.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traktorista poginuo kod Raške

Dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Plešina kod Raške izgubio kontrolu nad traktorom prilikom okretanja, usled čega se traktor prevrnuo preko njega, a zatim sleteo u provaliju pored puta.

Vozač traktora J. K. (24) iz Plešina kod Raške stradao je u saobraćajnoj nesreći na šumskom putu u mestu Lisa kod Raške.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Kraljevo, do nezgode je došlo oko podneva, kada je, prilikom okretanja vozila, mladić izgubio kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nad traktorom marke "IMT" koji nije imao registarske oznake.

Tom prilikom se traktor prevrnuo preko vozača i sleteo u provaliju pored puta, a od zadobijenih povreda J. K. je preminuo na licu mesta.

Uviđaj su izvršili pripadnici saobraćajne policije, a o događaju je obavešten istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu iz Sudske jedinice Raška.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.