Izvor: RTS, 23.Sep.2021, 13:04

Stefanović u obilasku garnizona u Raški

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obilazi pripadnike Vojske Srbije u garnizonu u Raški, gde je najavljena prezentacija spremnosti vojske da odgovori na sve postavljene zadatke.
Nebojša Stefanović će u Raški sa načelnikom generalštaba, generalom Milanom Mojsilovićem prisustovati prezentaciji spremnosti pripadnika vojske da odgovori na sve postavljene zadatke i zaštiti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sve građane Srbije.

Obilasku ljudstva i dela najsavremenije tehnike kojima vojska raspolaže prisustvovao je i komandant kopnene vojske General potpukovnik Milosav Simović.
Predviđen je i sastanak sa komandatima jedinica Vojske Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Povišena borbena gotovost jedinica VS u garnizonima Raška i Novi Pazar

Izvor: RTS, 23.Sep.2021

Jedinice Vojske Srbije su u povišenoj borbenoj gotovosti u garnizonima Raška i Novi Pazar, jer na taj način država želi da pošalje jasnu poruku da se više neće dogoditi pogrom srpskog naroda, rekao je ministar odbrane Nebojša Stefanović tokom posete garnizonima u ta dva grada. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.